[VIDEO] Gelagat Atuk Bermain Dengan Cucu Bikin Terhibur, “Dulu Susah Senyum…”

Jika nak dibandingkan di antara anak dan cucu, pastinya ramai yang setuju bahawa cucu lah yang selalu menjadi keutamaan berbanding anak. Sama juga macam situ@si yang dikongsikan ini tentang gelagat seorang atuk bersama cucu-cucunya itu.

Lelaki ini berkongsikan perubahan ayahnya selepas menerima cucu di dalam keluarga mereka. Malah ayahnya juga siap bermain dengan cucu-cucu di rumah mengalahkan seorang kanak-kanak berbeza dengan keadaannya sebelum ini..

Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki itu berkongsikan geIagat atuk dan cucu yang sedang sibuk bermain di dalam rumah. Menurutnya, sebelum ini ayahnya adalah seorang yang susah untuk senyum mahupun ketawa tetapi kini semuanya berubah.

Turut dapat dilihat, dua orang kanak-kanak yang sedang bermain dengan si atuk yang turut sama membawa pist0I mainan di tangannya. Lebih melucukan, mereka siap berlakon seolah-olah sedang di dalam peper4ngan bersama pihak mus0h.

Bukan sahaja siap membawa pist0I mainan, gelagat atuk yang bersungguh-sungguh berlakon juga turut sama mencuit hati netizen. Sehinggakan ada yang berseloroh tidak pasti yang mana satu atuk dan yang mana satu cucu melihatkan pada gayanya ini.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama dapat relate dengan situ@si yang dikongsikan ini. Malah ada yang pernah melalui situ@si di mana para cucu lebih diutamakan oleh ibu bapa mereka berbanding anak-anak.

“Parents lebih sayang cucu dari anak sendiri.”

Sumber hcl

Be the first to comment on "[VIDEO] Gelagat Atuk Bermain Dengan Cucu Bikin Terhibur, “Dulu Susah Senyum…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*