[VIDEO] Rider Gr@b Food tak puas hati diteg0r Ianggar lampu lsyarat merah

“Kau apa haI?! Sekarang aku tanya kau, aku l4nggar kau ke?!” jer!t seorang lelaki yang juga penghantar makanan tidak berpuas hati dengan tind4kan seorang pemandu membunyikan h0n terhadapnya.

Video berdurasi 50 saat yang viraI di media sos!al menunjukkan pertengk4ran di antara penghantar makanan dengan pemandu kereta dalam kej4dian yang berIaku pada jam 4.30 petang (tidak dinyatakan tarikh) persimpangan lampu lsyarat berdekatan Impiana Hotel KLCC.

Menurut pengadu yang dikenali sebagai Joe Azman berkata, ketika dia sedang menunggu di persimpangan lampu lsyarat, lelaki terb@bit telah datang dan mel4nggar lampu lsyarat merah. Tind4kan lelaki itu membuatkan Joe terus membunyikan h0n bagi meneg0rkan perbuatannya yang tidak bertanggungjawab.

“Saya menunggu lampu merah dan di sebelah kiri ada bas Rapid KL. Rider motor ini datang mencelah di tengah dan mel4nggar lampu merah. Saya bunyikan hon sedikit saja kerana dia telah mel4nggar lampu merah.

“Setelah dia mendengar bunyi hon kereta saya, dia memberhentikan motosikalnya di hadapan di tengah jalan dan U-Turn untuk menunggu saya. Semasa saya lalu di sebelah, dia mengajak saya bergad0h dan berhenti di tepi kerana tidak berpuas hati dengan tind4kan saya yang meneg0r kesaIahannya. Dia cuba menend@ng dan membuka pintu kereta saya.

“Di depan Avenue K persimpangan lampu lsyarat, saya berhenti dan dia sekali lagi cuba membuka pintu kereta untuk ajak bergad0h. Saya terus pergi ke BaIai P0lis Jalan Tun Razak dan sekali lagi di depan baIai dia haIang laluan kereta saya.

“Selepas saya turun dari kereta untuk membuat lap0ran p0lis, dia mengug0t saya untuk memadamkan video tersebut. Tetapi saya teruskan dengan membuat lap0ran,” katanya.

Sumber 1: Fb Joe Azman.

Sumber 2: video youtube

Via thereporter

Be the first to comment on "[VIDEO] Rider Gr@b Food tak puas hati diteg0r Ianggar lampu lsyarat merah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*