P0lis Sahkan Lelaki Ditemui Terbaring Tepi Jalan MeninggaI Dunia AKlBAT C0vid-19

Seorang lelaki ditemui tidak sedarkan diri dan terb@ring di Kuala Langat Rabu lepas. P0lis telah mengesahkan kej4dian yang berIaku di Jalan 3 Tepi Laut, Tanjung Sepat, Kuala Langat dan lelaki tersebut telah disahkan men!nggal dunia seperti yang tuIar di media sos!al.

Menurut lap0ran Astro Awani, lelaki itu dipercayai positif C0vid-19 sebelum disahkan oleh peg@wai kesihatan Tanjung Sepat.

Ketua PoIis Daerah Kuala Langat, Supritenden Ahmad Ridhwan Mohd Nor berkata kej4dian itu dilap0rkan orang awm kepada BaIai P0lis Tanjung Sepat kira-kira jam 5 petang.

Tanpa melengahkan masa, pihak p0lis menghubungi Pegawai Kec3masan KIinik Kesihatan Tanjung Sepat untuk mendapatkan bantuan ambuIans ke tempat kej4dian.

Pegawai kesihatan bertugas telah mengesahkan lelaki berusia 53 tahun itu telah men!nggal dunia di tempat kej4dian. M4yat telah dihantar ke Jabatan Forens!k H0spital Banting untuk bed4h si@sat dan mendapati mngsa positif C0vid-19.

Untuk rek0d, sias@tan awal yang dijalankan pihak berkuasa mendapati tiada unsur jen4yah telah berlaku kepada mngsa sebelum ditemui dalam keadaan sedemikian.

Sumber LM

Be the first to comment on "P0lis Sahkan Lelaki Ditemui Terbaring Tepi Jalan MeninggaI Dunia AKlBAT C0vid-19"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*