[VIDEO] Baru 10 Bulan Kahwin, Wanita HamiI MeninggaI Dunia

Rezeki, jodoh, ajaI dan m4ut sesungguhnya sudah ditentukan Allah SWT. Namun, sebagai manusia kita hanya mampu meranc4ng tetapi sebaik-baik perancangan adalah dari sang pencipta. Diuji dengan kehiIangan orang tersayang adalah satu perkara yang sangat memer!tkan..

Itulah yang dilalui oleh wanita ini dan keluarga apabila terpksa menerima hakikat bahawa adik kesayangan, Azrina Natasya Binti Zahidin telah pergi buat selama-lamanya..

‘Sungguh aku tak kuat’

Berita sed!h itu dikongsikan oleh Lynn menerusi beberapa video yang dimuat naik di akaun TikT0k. Menurut Lynn, arw4h adik perempuannya yang sedang hamiI 2 bulan itu itu sudah tidak sedarkan diri sejak 31 Julai yang lalu ak!bat jngkitan kuman pada paru-paru. Berikutan dengan keadaan kesihatannya itu, arw4h telah dimasukkan ke w@d dan terpksa menggunakan tiub pernafasan.

Difahamkan, arw4h telah mendirikan rumah tangga sejak 10 bulan yang lalu dan kini sedang hamiIkan anak pertama mereka. Namun Allah SWT lebih menyayanginya dan arw4h telah pergi buat selama-lamanya ketika diusia 20 tahun. Lynn menyifatkan arwh adiknya sebagai seorang adik dan isteri yang sangat baik selain banyak membantu orang lain.

Masih lagi terasa hang ada dengan kami semua. Memang masih rasa macam mimpi semua ini. Semua cerita hang akan kongsi dengan aku. Minta makan macam-macam aku tunaikan tapi permintaan last hang nak makan roti sardin tak kesampaian. Hang dah janji nak kongsi b@by hang dengan aku. Allahu, sungguh aku tak kuat.

Al-fatihah.

Allahyrham hamiI 2 bulan.

Sumber: Lynn_5905

Via ohbulan

Be the first to comment on "[VIDEO] Baru 10 Bulan Kahwin, Wanita HamiI MeninggaI Dunia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*