[VIDEO] Wanita SlMBAH Minyak Panas Dekat Suami Selepas Disuruh G0reng Ikan.

G@ra² disuruh mengg0reng ikan seorang wanita berusia 40 tahun di Nusa Tenggara Barat, Indonesia bert!ndak di ‘luar kawalan’ dengan menyimb@h minyak panas kepada suaminya dikenali sebagai Anwar berusia 50 tahun. Kej4dian tersebut berIaku Sabtu (31/7/2021) yang lalu, sekitar jam 4.30 petang di rumah mereka.

Isteri siram minyak panas.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Biru Rina (@rina.senja1)

Menerusi lap0ran yang dipetik daripada Kompas, mngsa dipercayai ‘disiram’ minyak panas oleh isterinya ketika sedang baring dan menunggu ikan yang dimintanya. Susulan daripada itu, wajah dan seluruh badan mngsa melec0r ak!bat tind4kan si isteri. Ujar Ketua P0lis Madapangga Iptu Ruslan, menerusi maklumat yang diberikan anak kand0ng mngsa, pada mulanya Anwar meminta isterinya untuk mengg0reng ikan dan isterinya bergegas ke dapur bagi memenuhi kehendak suaminya. 

Tidak lama kemudian, si isteri secara tiba-tiba datang dan menghampiri suaminya sambil membawa kuali yang berisi minyak panas sebelum bert!ndak mencurah minyak panas tersebut kepada badan mngsa.

Pvnca kej4dian adalah kerana mngsa meminta isterinya untuk mengg0reng ikan. Semasa mngsa sedang berbaring, si isteri secara tiba-tiba mencurah minyak panas kepada suaminya sendiri.

Sudah dit4han poIis.

Susulan daripada itu, susp3k sudah pun dit4han oleh pihak p0lis susulan lap0ran yang dibuat oleh keluarga suaminya itu. Kini, pihak p0lis masih menyi@sat m0tif sebenar mengapa wanita itu berbuat demikian kepada suaminya sendiri.

Tidak lama setelah menerima lap0ran, pihak p0lis ke tempat kejadian bagi menyelamatkan mngsa. Mereka kemudian dibawa ke Ibu Pejabat P0lis Bima bagi membantu sias@tan.

Sumber: Biru Rina & Kompas

Via ohbulan

Be the first to comment on "[VIDEO] Wanita SlMBAH Minyak Panas Dekat Suami Selepas Disuruh G0reng Ikan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*