[VIDEO] Nekad TlK4M Kekasih Suami Yang Baru Keluar Dari SaI0n Kecantikan

Seorang wanita bertud0ng hitam dirakam kamera Iitar tertutup (CCTV) cuba men!kam wanita yang dipercayai sk4ndal suaminya dalam kej4dian di Jalan B0uIevard, Kec@matan Panakkukang, K0ta Makassar, Indonesia.

Klip video viraI di media sos!al itu menunjukkan, mngsa yang baru keluar dari saIun kecantikan berjalan menuju ke kenderaannya sebelum didatangi oleh susp3k yang telah lama mengek0rinya.

Kedua-dua mereka mula bert3ngkar sehingga mengund4ng perhatian orang aw@m yang kemudian datang untuk menenangkan mereka. Namun, pertengk4ran mereka menjadi semakin tidak terkawaI.

Susp3k mula menar!k rambut mngsa dan men!kam badannya menggunakan pis@u. Tind4kan susp3k yang mahu men!kam mngsa secara bertvbi-tvbi sempat dihaIang seorang penjaga parkir yang kebetulan ternampak kej4dian itu.

“Dua kali mngsa dit!kam dan kali ketiga saya men@han tangannya lalu diputar menyebabkan pis@u terlepas dari pegangannya. Bila pis@u dah jat0h, dia (susp3k) cuba mengambilnya untuk men!kam mngsa.

“Saya kata, sudah-sudahlah tu. Tetapi tidak diendahkan dan dia tik@m pinggang mngsa buat kali ketiga,” kata s@ksi yang dikenali sebagai Rian.

Sementara itu, Ketua P0lis Panakkukang, Andi Ali Surya berkata, mngsa telah dihantar ke h0spital untuk mendapatkan raw@tan. Manakala susp3k telah berjaya dit4han untuk sias@tan lanjut.

“Susp3k telah dit@han kerana meIakukan pengan!ayaan dengan menggunakan pis@u. Mngsa adalah orang yang dipercayai mempunyai hubungan dengan suami kepada susp3k,” katanya.

Menurut Andi, susp3k ber@ng dengan mngsa yang menjalinkan hubungan dengan suaminya lalu nekad meIakukan perbu@tan tersebut.

Sumber: #kenapak0Iari

Via thereporter

Be the first to comment on "[VIDEO] Nekad TlK4M Kekasih Suami Yang Baru Keluar Dari SaI0n Kecantikan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*