[VIDEO] Tokti Seb@k Nyanyi Lagu ‘Aku Bidadari Syurgamu’, Terkenang Arwh Siti Sarah

Semalam merupakan hari sed!h buat seluruh rkyat Malaysia yang mengenali penyanyi, Siti Sarah Raisudin, 37, apabila dia telah disahkan men!nggal dunia ak!bat wab4k C0VID 19.

Antara yang berasa terkesan juga termasuklah penyanyi nombor satu negara kita, Dato Sri Siti Nurhaliza, yang tular dalam satu video apabila dia dilihat men4ngis ketika sedang merakam satu pr0gram virtuaI.

Menerusi perkongsian video di Facebook GEGAR, Tokti dilihat sedang mengesat air mata yang mengalir dan tidak mampu meneruskan nyanyian lagu ‘Aku Bidadari Syurgamu’ kerana sed!h atas pemergian rakan artis, Siti Sarah.

Sebelum memulakan rakaman, penyanyi ini juga katanya ada memaklumkan yang dia bimbang tak dapat menyanyikan lagu tersebut kerana berasa sebak atas pemergian Sarah.

Baru mulakan rangkap pertama lagu dan hanya dua baris dinyanyikannya, T0kti dilihat berhenti dan memohon pihak penganjur menukarkan kepada lagu lain. Sed!hnya…

“Kena sungguh lagu ni dengan situ@si sekarang”

Rata-rata netizen yang melihat video tersebut turut merasa kesedihan yang dialami Tokti dan berkata lagu ‘Aku Bidadari Syurgamu’ itu sangat kena dengan situ@si ketika ini.

Dalam pada itu, ramai juga yang mengakui mereka sangat ‘cembvru’ dengan pemergian Siti Sarah yang dianggap sangat menginsafkan

Tiba-tiba min teringat pulak lagu Segalanya yang Tokti dan Siti Sarah pernah nyanyi bersama tu. Al Fatihah buat arwh. Semoga Tokti bertabah dengan pemergian arwh. 

Sumber LM

Be the first to comment on "[VIDEO] Tokti Seb@k Nyanyi Lagu ‘Aku Bidadari Syurgamu’, Terkenang Arwh Siti Sarah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*