[VIDEO] Pakai PPE angkat jen4zah, tindakan RAHlM Sepahtu bantu Shuib dipuji ramai

Sejak khabar penyanyi terkenal, Siti Sarah Raissuddin men!nggal dunia, ucapan takziah kepada keluarga allahyrham seperti tidak putvs² dilayangkan di media sosiaI.

Rakan-rakan artis dan juga kenalan ahli keluarga juga sentiasa memberikan kata-kata semangat kepada suami allahyrham, Shuib Sepahtu agar dia kuat menghadapi dugaan hebat ini.

Sama2 pakai PPE bantu Shuib.

Masing-masing telah mendapat pujian daripada warganet kerana sifat setia kawan yang ditunjukan benar-benar membawa erti sahabat diwaktu senang dan suk@r.

Salah seorang yang menjadi perhatian media sudah tentu ahli kumpulan Sepahtu, R4him yang dilihat turun sama ke liang lahad menyempurnakan jen4zah Siti Sarah.

Menerusi perkongsian daripada seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @shahrulazwa7, dia telah memuat naik kembali video dari salah seorang ahli keluarga allahyrham dan memuji tind4kan R4him yang sama-sama memakai sut PPE menguruskan jen4zah isteri sahabatnya.

“Semoga kau terus tabah Ib”

Dalam perkongsian yang dibuat penyampai radio Sinar FM itu, dia telah menitipkan kata-kata semangat supaya sahabatnya terus bertabah dengan ujian daripada Allah S.W.T.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh rahimsepahtu (@rahimr2)

sahabat ketika susah dan senang

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen diruangan TikT0k @shahrulazwa7 dengan menzahirkan ucapan takziah kepada Shuib.

Mereka juga mengakui contoh tauladan yang ditunjukan Rahim dan rakan-rakan selebriti yang lain merupakan salah satu perkara murni yang harus kita semua pelajari dalam menanggapi sahabat yang sedang berdukacita atas pemergian insan tersayang.

Sumber: Instagram Rahim Sepahtu, TikTok @saharulazwa7

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Pakai PPE angkat jen4zah, tindakan RAHlM Sepahtu bantu Shuib dipuji ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*