[VIDEO] Wanita KesaI Suami LARl, Siap ‘Keb@s’ Barang Rumah..

Sudah menjadi lumrah kehidupan, setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pasti mengimpikan hubungan yang berkekalan. Namun, tidak semua pasangan bernasib baik mengecapi kebahagiaan bersama-sama hingga selamanya.

Sudah menjadi lumrah kehidupan, setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pasti mengimpikan hubungan yang berkekalan. Namun, tidak semua pasangan bernasib baik mengecapi kebahagiaan bersama-sama hingga selamanya.

Begitulah yang dilalui seorang wanita ini apabila dia mendkwa ditinggaIkan suaminya selepas 18 tahun membina mahligai bersama.

Tak s4ngka ditinggaIkan suami.

Memetik laporan Daily Mail, wanita yang dikenali dengan nama Porsche Moore Rosmon mengakui sebelum ini dia mempunyai masalah rumah tangga bersama suami, Brian selepas lelaki itu seakan kurang bersetuju dengan pekerjaan yang dilakukan P0rsche. Malah, Brian juga pernah meminta isterinya itu memilih antara meneruskan pekerjaannya sebagai usahawan atau rumah tangga mereka.

Namun, P0rsche tidak memberi apa-apa kata putvs. P0rsche mendkwa tidak sangka suaminya akan memutuskan hubungan mereka kerana malam sebelum dia berangkat ke outstation, hubungannya bersama suami dalam keadaan baik. Bukan itu sahaja, Brian juga kerap menghubungi P0rsche menerusi pesanan mesej ketika wanita itu outstation sehinggalah pada suatu hari, P0rsche langsung tidak menerima apa-apa mesej daripada Brian.

Selepas 18 tahun, ini ke cara awak tinggalkan saya? Saya hanya ada diri saya sekarang ini.

Dalam rumah kosong, barang ‘hiIang’

Selepas selesai meIakukan kerja, Pr0sche telah pulang ke apartmentnya dan alangkah terkej0tnya apabila dia melihat keadaan di dalam rumahnya itu sudah hampir kosong. Dkwa P0rsche lagi, katiI, mesin basuh dan pengering juga sudah tiada.

Saya sampai di rumah, saya membuka pintu dan saya menj3rit dengan kuat, saya yakin jiran saya mendengar saya. Saya men4ngis. Seluruh pangsapuri saya, semuanya hiIang.

Suami saya pergi. Dia meninggaIkan barang kemas saya dan baju pengantin. Dia mengambil semua yang lain, termasuk beberapa barang milik saya.

Dkwa P0rsche lagi, suaminya langsung tidak meninggaIkan apa-apa nota atau surat menjelaskan tind4kannya itu. Tidak terhenti di situ, Brian juga dikatakan telah menyekat nombor telefon dan semua akaun media sosiaI P0rsche. Menurut P0rsche, dia juga cuba menghubungi ibu mentuanya namun wanita itu seakan memihak kepada anak lelakinya dan berharap agar urusan pencer@ian mereka akan diselesaikan segera.

Resp0n Brian.

Sementara itu, seorang individu yang dipercayai adalah Brian mendkwa dia dan P0rsche memang sudah merancal4ng untuk berpindah dari rumah tersebut.

Saya mengambil barang adalah untuk ‘tolong’ isteri saya kerana barangnya terlalu banyak dan ruang simpanannya sudah penuh. Tambahan pula, P0rsche akan berpindah ke sebuah pangsapuri berperabot lengkap.

P0rsche juga mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang banyak membantu dan memberikan kata-kata semangat buatnya untuk meneruskan kehidupan.

Sumber: Daily MailCupOfLove7

Via ohbulan

Be the first to comment on "[VIDEO] Wanita KesaI Suami LARl, Siap ‘Keb@s’ Barang Rumah.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*