Dis4man Diva AA RM5 juta, Che Ta tak g0yang, mahu ikut saluran und4ng-und4ng

Berdepan sam4n sebanyak RM5 juta oleh Azwan Ali, hari ini Che Ta dilihat memberi keterangan di BaIai P0lis Travers, Kuala Lumpur selama lebih 3 jam bagi melancarkan sias@tan.

Pelak0n yang menghampiri usia 50 tahun itu dilihat hadir ke baIai p0lis tengah hari tadi bersama pasangan Zain Saidin serta pengurusnya, Afeeq.

“Nak bagi kerjasama dan melancarkan sias@tan”
Hanya memberi k0men ringkas selepas dinasihatkan untuk tidak memberi terlalu banyak kenyataan, pelakon itu menjelaskan kedatangannya pada hari ini hanya bertujuan untuk melancarkan proses sias@tan dan memberi kerjasama.

Che Ta bagaimanapun dikatakan telah memadam tweet yang dimuatnaiknya kerana memilih untuk tidak mengeruhkan lagi keadaan.

Saya delete p0sting saya selepas itu kerana waktu tersebut tengah mar4h. Sebenarnya kalau tengok pergerakan saya, saya tak nak benda ni panjang. “

“Dia pun dalam industri yang sama. Tak perlu mus0h”
Tambah Che Ta lagi, dia berharap kemel0t yang dialami ini dapat diselesaikan dengan cara yang baik namun tidak men0lak sekiranya Azwan Ali mahu meneruskan sam@n terhadapnya.

Menurut pelakon itu, dia akan menggunakan proses und4ng-und4ng bagi menyelesaikan lsu ini.

Terdahahulu, Diva AA dikatakan telah membuat lap0ran p0lis berserta sam@n kepada seorang selebriti wanita selepas dia dikatakan menyebar fitn4h mengenai dirinya.

kan Sumber: gempak
Via omm

Be the first to comment on "Dis4man Diva AA RM5 juta, Che Ta tak g0yang, mahu ikut saluran und4ng-und4ng"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*