[VIDEO] Saya terhidu bau bus0k dan kemudian terpandang plastik hitam seakan menutup sesuatu

PETALING JAYA: Penyanyi, Bella Astillah mended@hkan dia dan keluarga pernah dignggu mahkl0k halus ketika mengikuti penggambaran di sebuah pus4t peranginan, satu ketika dahulu.

Bella atau nama sebenar Dayang Nabellah Awang Astillah menerusi Instagram berkata, kejadian menyer@mkan itu berlaku ketika dia berumur sembilan tahun.

Katanya pengalaman menyer@mkan itu berIaku ketika mereka menginap di sebuah kond0minium yang disediakan pihak pr0duksi.

“Selepas penggambaran selesai kami sekeluarga pulang ke tempat penginapan yang terletak berdekatan.

“Ketika sampai kami dapati tempat letak kereta penuh dan terpksa meletakkan kenderaan di kawasan sedikit jauh.

“Namun, momen ser@m bermula apabila saya terhidu bau bus0k dan kemudian terpandang plastik hitam yang seakan menutup sesuatu. Kemudian, ketika di dalam lif, kami bertembung dengan sepasang suami isteri. Si isteri yang mengendong b4yi ketika itu meneg0r ayah dan bertanya sama ada kami ingin menginap di tempat itu. Dia kemudian menasihatkan kepada kami agar berhati-hati,” katanya.

Bercerita lanjut, satu persatu gngguan mengh@ntui dia sekeluarga ketika berada di dalam rumah yang menyer4mkan.

Kata Bella, ibunya antara individu yang paling banyak dignggu sehingga cuba menced3rakan diri sendiri.

“Ibu cerita ketika tidur kakinya dit4rik. Selain itu, ketika masuk ke tandas, dia terkej0t dan pengsan selepas melihat seorang perempuan berambut panjang yang berendam dalam tab mandi dipenuhi dar4h.

“Ada satu ketika ibu juga merac@u dan mencek!k diri sendiri sehingga ayah terpksa menamp@r mukanya tiga kali sehingga dia sedarkan diri,” cerita Bella lagi.

Selain itu, Bella turut menyingkap gngguan-gngguan lain yang berlaku semasa kej4dian termasuk suara t@ngisan yang semakin kuat kedengaran.

“Bukan itu sahaja, televisyen yang ditutup terbuka sendiri dan kedengaran cerek air mendidih di dapur sedangkan tiada siapa yang panaskan air ketika itu,” katanya.

Sumber utusan.com

Be the first to comment on "[VIDEO] Saya terhidu bau bus0k dan kemudian terpandang plastik hitam seakan menutup sesuatu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*