[VIDEO] “Paling rare!” – ViraI Video GF Terbang Masuk Dalam Kereta, Netizen Puji Eff0rt TikT0ker Ni!

Out of the b0x! Itulah antara k0men yang diberikan net!zen sebaik mereka melihat video yang dihasilkan seorang pengguna media sos!al dari Indonesia ini.

Menerusi perkongsian Alfy Saga di TikTok, dia telah memuat naik satu video yang memaparkan seorang lelaki sedang memandu kenderaan.

Pada awalnya memang video ini nampak n0rmal tapi korang tiba-tiba akan merasa peIik bila melihat susuk seorang wanita bertudung kuning terbang ke tingk4p kereta dan cuba memasuki kenderaan tersebut.

Namun selepas berjaya memasuki kereta itu, video memaparkan situ@si di belakang tabir ketika video tersebut dirakam.

Sebelum nampak ‘behind the scene’ mesti korang ingat kapal terbang dengan pokok tu real kan. Haha! 

“Dalam banyak-banyak yang ni paling rare”

Trend melakukan video dengan belakang tabir seperti ini sebenarnya dah viral pun dan ramai di kalangan TikTokers yang melakukannya.

Namun boleh dikatakan video yang kali ini paling uniklah sebab ia di luar jangkaan netizen yang menontonnya.

Tak pernah tak terhibur tengok video kat TikTok ni kan! Semuanya kreatif!

Sumber LM

Be the first to comment on "[VIDEO] “Paling rare!” – ViraI Video GF Terbang Masuk Dalam Kereta, Netizen Puji Eff0rt TikT0ker Ni!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*