[VIDEO] Kanak-Kanak Setia PlMPlN Tangan Ibu Buta Keluar Dari B@nk Bikin Netizen Seb@k

Di kala orang lain yang seusia dengannya masih bergantung harap dengan kedua lbu bapa, namun berbeza pula dengan kanak-kanak perempuan ini yang telah menunjukkan sikap matangnya dengan memimpin tangan si ibu yang mengaIami masalah penglihatan..

Anak pimpin tangan ibu.

Video pendek yang dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok yang dikenali dengan nama Hezry Hashim memaparkan seorang wanita yang mengalami masalah penglihatan bersama anak perempuannya berada di bank untuk menyelesaikan beberapa urusan. Tetapi apa yang lebih menarik perhatian adalah tind4kan spontan kanak-kanak tersebut yang memimpin dan memegang erat tangan si ibu untuk keluar dari premis berkenaan. Meskipun usianya masih kecil tetapi kanak-kanak ini sudah menunjukkan sikap yang matang dan bertanggungjawab membantu si ibu.

Video tersebut telah mendapat hampir 300k tontonan. Menjengah di ruangan k0men, kebanyakan netizen mengakui terharu dan bangga melihat aksi kanak-kanak tersebut. Tidak kurang juga, ada yang menyifatkan kanak-kanak ini seorang yang bertanggungjawab kerana sudi membantu si ibu meskipun usianya masih kecil. Mereka turut mendoakan agar kedua beranak ini dipermudahkan segala urusan.

Video:

Respon netizen:

Sumber: Hezry Hashim

Via ohbulan

Be the first to comment on "[VIDEO] Kanak-Kanak Setia PlMPlN Tangan Ibu Buta Keluar Dari B@nk Bikin Netizen Seb@k"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*