[VIDEO] Anak Tak Puas Hati Kena Tidur Bilik Asing Tapi Bapa Boleh Sebilik Dengan Ibu,

Bila berbual dengan anak-anak, lebih-lebih lagi yang masih kecil pastinya korang pernah aIami dimana suasana ser!us bertukar dengan gelak tawa berdekah. Anak-anak kecil ini masih banyak benda yang belum mereka tahu dan disebabkan itulah kita sebagai orang dewasa perlu menunjukkan contoh yang baik.

Sama situ@si yang dikongsikan oleh seorang wanita ketika ditanya soalan dari anaknya ini. Dalam perkongsian rakaman tersebut, anaknya berada di tempat duduk belakang dalam kereta bertanyakan mengenai satu perkara yang berIaku di dalam rumah mereka.

Soalannya adalah mengapa ayah boleh tidur dalam bilik ibu sedangkan anak ini bersama adik-beradik lainnya kena tidur bilik masing-masing. “Kenapa papa penak0t asyik tid0 dengan mama je?”, soaI anak ini pada ibunya.

Sudah tentu ibunya tertawa besar mendengarkan Iuahan anaknya ini. Jom layan video perbualan anak tak puas hati kena tidur bilik asing yang dikongsikan ini:

Perkongsian rakaman anak tak puas hati kena tidur bilik asing oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun @hawa_aje ini telah meraih hampir sejuta tontonan dan 89 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka di ruangan k0men seperti berikut:

“Tolong rec0rd jawapan papa nak tahu jugak hahaha”

Sumber HCL.

Be the first to comment on "[VIDEO] Anak Tak Puas Hati Kena Tidur Bilik Asing Tapi Bapa Boleh Sebilik Dengan Ibu,"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*