Shuib Kec3wa, Masih Ada Lagi Youtuber Guna Nama Arwh Siti Sarah Untuk Dapatkan ‘View’

Baru-baru ini kec0h apabila pelakon yang juga personaliti media sosi4l, Aisar Khaled menimbulkan amarah orang ramai gara-gara memuat naik satu hantaran video melawat pusara penyanyi terkenal, Allahyrhamah Siti Sarah Raissuddin.

Perkara yang sama terjadi sekali lagi apabila Shuib berkongsikan mengenai Youtuber yang menyalahgunakan nama arw4h sebagai tajuk videonya.

Tajuk Video Mengaitkan Arw4h Siti Sarah.

Dalam perkongsian Shuib di Instgram, dia terkej0t kerana ada pihak yang cuba menggaitkan video situasi pengebvmian jen4zah dengan arw4h isterinya.

Allahuakbar!!! kenapa tajuk perlu mengaitkan arw4h isteri saya?

Tajuk Video Untuk View?

Dalam pada itu juga, Shuib seoalah-olah bertanyakan kepada Youtuber tersebut tujuan tajuk yang mengaitkan arwh isterinya. Seolah-olah tajuk video tersebut dibuat hanyalah untuk meraih tontotan sahaja.

Keluarkan Video Atau Tukar Tajuk.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

Video yang dimuat naik itu mengambarkan situasi pengebvmian jen4zah C0vid-19. Shuib juga memohon kepada youtuber yang terbabit untuk mengeluarkan video pengebvmian jen4zah ataupun menukar tajuk video tersebut.

Diharapkan Youtuber yang terlibat agar lebih sensit!f dengan lsu ini dan jangan terlalu mengejar view sehingga hiIang lntegriti dalam diri.

Sumber murai

Be the first to comment on "Shuib Kec3wa, Masih Ada Lagi Youtuber Guna Nama Arwh Siti Sarah Untuk Dapatkan ‘View’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*