Dulu teman suami pergi menikah lagi, kini teman suami pergi berc3rai pula

Tahun lepas, tuIar seorang wanita yang dengan senang hati membantu suaminya menguruskan majlis pernikahan dengan seorang wanita lain.

HaI tersebut menjadi perbualan hangat di media sos!al kerana wanita berkenaan seakan begitu bahagia menyambut kehadiran orang baru dalam rumah tangganya bersama suami setelah 6 tahun berkahwin..

Teman suami ,bercer4i dengan madu.

Walau bagaimanapun, menerusi laman sosi@l wanita yang dikenali sebagai Syiela Rashid itu memaklumkan yang suami dan madunya telah bercer4i.

Dia. juga turut memuat naik gambar sewaktu menemani suaminya bercer4i dengan lsteri keduanya.

Hanya,mahu berfikir positif

Walau bagaimanapun, Syiela Rashid menulis luahan di status Facebook seakan memberi bayangan yang dia menerima ini semua secara positif dan tetap bersama suaminya dalam apa keadaan sekalipun.

Maklumlah sudah  bercer4i dengan isteri kedua.

Suami kepada pengguna Facebook itu juga mengakui bahawa sudah mencer4ikan isteri keduanya di Mhkamah  Rendah Syariah Padang Terap pada Selasa 24 Ogos 2021.

Perkongsian  pasangan suami isteri itu telah mendapat pelbagai maklum balas daripada warganet. Mana tidaknya, perkahwinan lelaki tersebut pernah tular sebelum ini kerana ‘madunya’ telah dipinang sendiri isteri pertama dan majlis pernikahan turut diuruskan oleh wanita itu.

Namun, perkahwinan dengan isteri kedua tidak panjang dan lelaki tersebut telah ditemani isteri pertama ketika mahu bercer4i dengan isteri kedua.

Sumber Facebook Syiela Rashid

Via omm

Be the first to comment on "Dulu teman suami pergi menikah lagi, kini teman suami pergi berc3rai pula"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*