MenyesaI HlNA Bekas lsteri Bau lkan Masin, akt0r rindu anak tapi maIu nak jumpa

Pernah tular satu ketika dulu apabila seorang akt0r Indonesia dikenali sebagai Galih Ginanjar yang membuat gempar media tempatan dan Malaysia apabila mengeluarkan kenyataan menghina bekas isterinya.

Galih yang pernah berkahwin dengan seorang pelakon wanita negara itu telah dikenakan hukuman penj4ra susulan k3s hin4an tersebut apabila menyamakan kemaIvan bekas isteri seperti bau ikan masin.

Namun begitu, selepas dibebaskan pada awal tahun ini, akt0r tersebut mengakui menyesaI dengan apa yang dilakukan dan ingin memohon maaf.

MenyesaI dengan perbu4tan

Menerusi satu temubualnya di salah satu saluran YouTube Indonesia, GaIih memaklumkan yang dia sudah menyesaI dan amat rindu akan anak lelakinya yang berada di bawah jagaan bekas isterinya.

Akan tetapi, dia berasa sangat malu untuk berhadapan dengan kanak-kanak tersebut kerana sudah mempermaIukan ibunya di hadapan umum.

Dah lama terput0s hubungan.

Menerusi p0rtal Kapanlagi. com, Galih juga mengakui yang sudah l0st contact dengan anaknya dikenali sebagai King Faaz Arafiq kerana sudah menukar nombor telefon dan tidak menyimpan nombor telefon bekas isteri.

Dia pernah cuba menghubunginya menerusi direct message di Instagram, namun masih belum mendapat sebarang respon.

“Kalau untuk by phone atau vc udah nggak ya, karena gua nggak tau nomer baru mereka nomer lama gua juga udah ganti,”
“Jadi komunikasi terakhir mau minta maaf dan izin ketemu lewat dm Instagram, udah lama waktu itu ngechat pas awal keluar (penj4ra) terus pas Faaz ulang tahun, April kemarin aku ngucapin sampai minta izin buat ketemu,” jelasnya.

Pernah cakap nak buat ujian DNA lagi

Selain itu, pelakon tersebut juga menceritakan perihal keeg0annya pada masa lampau apabila mahu membuat ujian DNA terlebih dahulu jika King Faaz ingin bertemu dengannya.

Menurut Galih, itu adalah salah satu kenyataan yang pernah dikeluarkan dan paling dia sesali hingga kini.

“Gua pernah ngeluarin statemen kalau mau ketemu gua harus tes DNA dulu, itu adalah h@l yang sebenarnya tidak boleh diucapkan pada saat itu, itu adalah bukti kem4rahan dan keeg0isan gua,” 

MaIu nak jumpa anak atas kesiIapan dulu.

Tambah pelakon tersebut di saluran YouTube The Hastag, dia mengaku amat merindui anaknya  namun maIu untuk bertemu susulan kisah lamanya dahulu.

“Itu spontan kalau ngomongin Faaz gua sed!h karena gua belum bisa jadi ayah yang baik buat dia. Terus gua juga belum bisa bersama dia, belum bisa ketemu dia, karena gua sendiri untuk ketemu jujur maIu, kenapa karena dengan kelakuan gua kemarin gua jadi maIu untuk ketemu dia dan tak0t apa dia mau ketemu apa nggak,”

Untuk makluman, kisah Galih Ginanjar yang mengh!na Fairus A. Rafiq iaitu bekas isterinya pernah tular sehingga mencetuskan sens@si berikutan kebiadapannya menyamakan kemaIuan wanita itu seperti bau ikan masin.

Susulan daripada kelancangan mulutnya, dia telah dilap0rkan p0lis serta disabitkan kesalahan dengan menerima huk0man penj4ra. Selepas 2 tahun 4 bulan, dia dibebaskan oleh pihak p0lis.

Sumber: P0rtal Kapanlagi.com, YouTube The Hastag

Via omm

Be the first to comment on "MenyesaI HlNA Bekas lsteri Bau lkan Masin, akt0r rindu anak tapi maIu nak jumpa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*