“Kau tu yang bur0k” – Membawang pasal inai isteri Harith, netizen sekolahkan wanita bagi k0men pedas

Baru dua hari meIayari bahtera rumah tangga, gambar kahwin Harith Zazman yang p0pular dengan video lucunya bersama Sterk Pr0duction jadi perhatian netizen.

Harith yang p0pular denga lagu Cute, telah memuatnaik gambar dengan kapsyen “Alhamdulillah” selepas pernikahan mereka.

Nampaknya foto tersebut mengund@ng kec4man segeIintir pihak.

“Kalau 100++ serius tak berpatutan”

Dalam kegembiraan menyambut hari bahagia mereka, ada pula netizen yang dilihat meninggalkan k0men neg@tif mengenai design inai isteri penyanyi baru tersebut..

Henna pasar malam lagi kemas”

Walaupun diteg0r oleh netizen lain kerana memberi k0men yang ‘pedas’ , wanita tersebut tetap berkeras dengan pendiriannya.

“Kotak inai tak sambung”

Selain wanita itu, seorang lagi pengguna turut mempert!kaikan c0rak inai pasangan Harith yang dianggap tidak kemas kerana bahagian kotaknya yang tidak disambungkan.

“Yang bur0k tu kau”

Tweet yang mendapat 163 ulang ciap tu bagaimanapun dihent4m oleh netizen yang rata-rata tidak bersetuju dengan kelantangan k0men wanita tersebut.

Setakat ini pengguna tersebut masih belum memadamkan k0men negatif yang dilemparkan terhadap isteri penyanyi tersebut.

Harith yang telah sah mendirikan rumah tangga dengan pilihan hatinya telah bertunang bulan Mac lalu.

Pasangan tersebut bagaimanapun tidak mempunyai sebarang peranc4ngan untuk memiliki zuriat pada masa ini memandangkan keadaan C0vid-19 yang melanda negara, namun dia tidak men0lak sekiranya jika dikurniakan rezeki itu.

“S0al anak, kami memang tiada apa-apa peranc4ngan. Kalau ada rezeki Alhamdulillah, tapi kami tak terlalu rushing untuk dapatkan anak”

Sumber Twitter @harith_zazman, Nur Asyikin Mayudin/mstar online

Via omm

Be the first to comment on "“Kau tu yang bur0k” – Membawang pasal inai isteri Harith, netizen sekolahkan wanita bagi k0men pedas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*