[VIDEO] Nyeny4k Sangat Tidur, Lelaki Tak Sedar Rumah Dinaiki Air

Setiap daripada kita mesti pernah aIami mimpi yang boleh dikatakan agak ‘peIik’ ataupun seram sepanjang hidup kita ni. Menurut kepercayaan sesetengah pihak, setiap mimpi yang kita aKami tu ada maksudnya tersendiri.

Namun kalau kita bermimpi sampai tak sedar dengan apa jadi dengan keadaan sekeliling pun akan jadi masalah juga, seakan sama macam kisah ini.

Tak sedar rumah masuk air.

Baru-baru ini, gelagat seorang lelaki jadi viral dan bualan ramai apabila dia tak sedar pun rumahnya dah dimasuki air.

Menerusi p0sting oleh @aldi_alfatih57, menunjukkan suasana di sebuah rumah yang dipercayai didiami oleh dua orang lelaki. Dalam video tersebut terlihat di luar kawasan rumah itu sudahpun banjir.

Walau bagaimanapun sewaktu dia memasuki rumah tersebut, Aldi terkesima dan terus istighfar lepas melihat rakannya masih boleh tidur dengan nyenyak.

Mungkin kawannya itu sedang seronok bermimpi dan seakan tiada tanda yang dia akan terjaga dari tidur walaupun tempatnya itu dah dinaiki air. Selepas dikej0tkan oleh Aldi, barulah kawannya terbangun dengan keadaan yang terpinga-pinga. Hebat eh boleh tak sedar macam tu.

Pun begitu, masih tak dapat dipastikan l0kasi sebenar kej4dian tersebut berIaku. Tetapi sehingga kini video berkenaan telah meraih lebih dari 6.6 juta views di TikT0k.

“The real buat puIau”

Hasil tinjauan di ruangan k0men, nyata tind4kan oleh lelaki tersebut membuatkan rata-rata netizen terhibur. Selain itu, ramai juga yang tak s4ngka bahawa kawannya itu masih boleh tidur dan tak sedar dengan apa yang terjadi.

Perghh masih boleh tidur tu yang power. Apalah dia mimpi sampai tak tersedar tu eh?

’SeIamat JaIan Lans KpI Azrin..’ Akhlrnya J4sad Ditemui Pada Hari Ke-3 Pncarian..

’SeIamat JaIan Lans KpI Azrin..’ Akhlrnya J4sad Ditemui Pada Hari Ke-3 Pncarian..

Sumber LM

Be the first to comment on "[VIDEO] Nyeny4k Sangat Tidur, Lelaki Tak Sedar Rumah Dinaiki Air"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*