[VIDEO] Tiada PlZA kerana oven r0sak, tind4kan peIanggan Pizza Hut ini bikin netizen ger@m

Jika perempuan hamiI meminta sesuatu makanan kerana mengidam, mungkin kita boleh faham sikap mereka yang tidak akan senang duduk sehinggalah mereka mendapat makanan yang mereka inginkan.

Tetapi apabila seorang wanita ini tidak ingin menerima kenyataan bahawa sebuah cawangan Pizza Hut tidak dapat menghidangkan piza kepadanya, tind4kannya membuat orang ramai ger@m.

Dalam sebuah video TikTok yang dikongsikan semula ke Twitter, seorang wanita dilihat sedang merakam ruang dapur restoran makanan segera itu sambil mar4h-mar4h meminta piza.

 

Salah seorang pekerja restoran itu kemudian datang ke kaunter untuk menjelaskan kepadanya sekali lagi bahawa mereka tidak dapat membuat piza pada hari itu kerana 0ven mereka r0sak ak!bat disambar petiir.

Namun wanita berkenaan masih tidak ingin menerima kenyataan itu dan tetap berkeras untuk mendapatkan piza dengan menengk!ng-nengk!ng dan bertanya bermacam-macam soalan tidak masuk akal, membuat pekerja Pizza Hut itu kelihatan tertekan.

KedegiIan dan kekurangan adab wanita tersebut ternyata turut membuat netizen sak!t hati dan geram memikirkan kerenah pelanggan-pelanggan yang perlu dihadap oleh pekerja-pekerja rest0ran makan segera setiap hari.

“Kalau aku, aku gerak je branch lain…”

Karen pun kalah ni…”

 

“Bapak str3ss do…”

“Kalau aku jadi akak tu…”

 

Sumber HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] Tiada PlZA kerana oven r0sak, tind4kan peIanggan Pizza Hut ini bikin netizen ger@m"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*