[VIDEO] 4 bulan tak ‘peri0d’ ingat dah men0pause, DSV lega masih mampu lahirkan zuriat

Sejak minggu lalu, kisah mengenai usahawan kosmetik, Dato’ Seri Vida yang dipercayai hampir berkahwin dengan bekas personal assistant (PA) Ahmad Iqbal Zulkefli menjadi bualan di media so!ial.

Menurut Iqbal sendiri, usahawan tersebut telah pun melakukan pemeriksaan kesub0ran bagi memastikan beliau masih mampu melahirkan zuriat andai berkahwin semula walaupun jarak usianya dengan jejaka tersebut agak jauh.

Pernah 4 bulan tak peri0d.

Jadi, menerusi IG story Dato’ Seri Vida, usuhawan tersebut berkongsi sedikit cerita berkenaan kesuburannya ketika usia mencecah 50 tahun.

Menurutnya, sebelum ini beliau pernah ris@u kerana sudah 4 bulan tidak datang bulan. H@l ini membuatkannya berfikir berkenaan simpt0m men0pause yang dihadapi wanita menjelang usia senja.

Lega masih mampu lahirkan zuriat.

Walau bagaimanapun, dato’ Seri Vida akui yang dirinya tidak pernah put0s harapan dan terus berusaha dengan minum minuman kesihatan seperti produknya Pamoga sehinggalah peri0dnya kembali datang.

Tambahnya lagi, peri0d yang dialaminya juga masih seperti waktu muda dan seakan kegug0ran membuatkannya lega dengan k0ndisi itu.

Lega masih mampu lahirkan zuriat.

Walau bagaimanapun, dato’ Seri Vida akui yang dirinya tidak pernah put0s harapan dan terus berusaha dengan minum minuman kesihatan seperti produknya Pamoga sehinggalah peri0dnya kembali datang.

Tambahnya lagi, peri0d yang diaIaminya juga masih seperti waktu muda dan seakan kegug0ran membuatkannya lega dengan k0ndisi itu.

beliau sangat bersyukur kerana dalamannya masih lagi baik dan boleh melahirkan zuriat apabila membuat pemeriksaan kesub0ran sebelum ini.

video yang dibuat itu menjurus kepada memprom0sikan jus Pamoga keluaran syarikatnya, namun ia sedikit sebanyak menjelaskan berkenaan kenyataan yang dibuat oleh bekas PA usahawan itu mengenai peranc4ngan hendak berkahwin.

Dapat dilihat juga diruangan Instagram DSV tersebut yang beliau memuat naik video serta gambar bersama Iqbal dengan kapsyen yang positif untuk jejaka tersebut.

Sumber Instagram datoserivida

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] 4 bulan tak ‘peri0d’ ingat dah men0pause, DSV lega masih mampu lahirkan zuriat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*