[VIDEO] Myvi Masuk ‘PARKlNG’ Dalam Pasar Raya..

Semalam viraI satu video di media sosiaI memaparkan sebuah kereta jenis Perodua Myvi telah terperos0k ke dalam sebuah pasar raya di Puch0ng. Perkongsian video tersebut telah mendapat pelbagai resp0n daripada netizen yang rata-rata daripada mereka tertanya-tanya bagaimanakah kej4dian itu boleh berIaku..

Myvi remp0h masuk pasar raya.

Memetik lap0ran K0smo, kej4dian tersebut berIaku sekitar jam 4:30 petang dan pada ketika itu, pemandu kereta berkenaan yang juga merupakan seorang warga emas berusia 64 tahun baru sahaja selesai membeli barang keperluan di pasar raya tersebut.

Menurut Ketua P0lis Daerah Serdang, Asisten Komisi0ner A. A. Anbalagan, ketika dalam perjalanan pulang, pemandu tersebut telah tertekan pedal minyak dan mengak!batkan kereta yang dipandunya meremp0h masuk ke dalam pasar raya berkenaan sebelum meIanggar seorang lelaki yang sedang berdiri di kaunter sebuah rest0ran makanan segera.

Ak!bat peIanggaran tersebut, mangsa yang berusia 31 tahun yang juga pekerja restoran berkenaan telah mengalami keced3raan dan kini sedang mendapatkan rawatan di Zon Kuning H0spital Serdang namun keadaannya dilap0rkan stabil.

Difahamkan, pemandu kereta Perodua Myvi itu tidak mengaIami sebarang keced3raan dan pihak p0lis masih menjalankan sias@tan lanjut berhubung kej4dian ini. Jelas Anbalagan lagi, k3s disi@sat di bawah Sksyen 43 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Sumber: KosmoFacebook

Via ohbulan

Be the first to comment on "[VIDEO] Myvi Masuk ‘PARKlNG’ Dalam Pasar Raya.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*