[VIDEO] Wanita Ini Tak Sangka Bersuamikan KEKASlH Kawan Baik – “Dulu Saya Teman Mereka DATlNG”

Disatukan pada 10 Januari tahun lalu, video perkahwinan pasangan ini yang dikongsi di TikT0k meraih lebih 230,000 tontonan.

Menurut Nuur Ain Mohd Asri, 25, dia terharu dengan doa yang dititipkan net!zen menerusi ruangan k0men p0sting itu.

Pada masa sama, dia juga tidak terlepas menerima k0men negatif khususnya yang memperkatakan mengenai fizikaInya dalam video tersebut.

“Saya terkej0t apabila menyedari video itu viraI, banyak n0tification masuk dan saya turut menerima k0men-k0men dari Indonesia.

“Ramai yang bagi doa dan kata-kata yang baik, saya sangat terharu. Tapi ada juga yang k0men neg@tif mengenai fizikaI saya.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh mStar (@mstaronlineofficial)

“Saya hanya buat tak tahu kerana saya tak kenal mereka, yang k0men negatif tu pun tak pernah kenal saya,” ujarnya.

Mesra disapa Ain, dia sebelum ini turut berkongsi video berkaitan lsu wanita berbadan besar yang dikatakan suk@r memperoleh cahaya mata.

Menurut Ain yang kini menetap di Maran, Pahang, s0al cahaya mata sangat sens!tif dan dia hanya berserah kepada Allah sahaja.

“Selain video kahwin, ada satu lagi video saya yang viraI iaitu video mengenai zuriat. Alhamdulillah ramai sebenarnya yang doakan saya.

Ain dan suami berkenalan sejak tahun 2010.

“Ramai juga yang mesej kongsi petua dan suarakan hasrat nak taja ubat kurus. Pada saya, tak semestinya badan besar tak boleh hamil.

“Memang orang selalu bertanya kalau pergi ke mana-mana memandangkan kami dah lebih setahun kahwin. Ia sebenarnya sangat sens!tif.

“Kami hanya berserah pada rezeki kurniaan Allah. Ada juga kami ikhtiar. Kami reda saja kerana ada pasangan yang lebih lama menunggu zuriat,” ujarnya lagi.

Suatu masa dulu, suami merupakan pakwe kepada kawan baik saya.

Dalam pada itu, Ain mended4hkan dia mula berkenalan dengan suaminya, Norrazmin Ismail, 26, sejak tahun 2010 lagi.

Mereka pernah terput0s hubungan beberapa tahun sebelum kembali berkomunikasi pada 2019 dan mendirikan rumah tangga pada tahun berikutnya.

Dedah Ain lagi, suaminya sebelum ini pernah bercinta dengan sahabat baiknya sendiri.

“Kami kenal sejak tahun 2010. Kemudian kami put0s hubungan pada 2016 dan contact semula pada 2019.

“Suatu masa dulu, suami merupakan pakwe kepada kawan baik saya. Kami asal tempat sama, tapi dia sekolah berlainan.

Pasangan ini disatukan pada awal tahun lepas.

“Kawan saya pun dah kahwin, tapi kami masih baik sampai sekarang. Bila diimbas semula, memang tergelak. Macam lawak pula.

“Dulu saya teman mereka dating, tapi Allah dah tentukan jodoh kami,” ujarnya lagi.

Kata Ain, dia dan suami kini bekerja di bawah satu bumbung, dalam sy4rikat yang sama.

Ain bertugas sebagai kerani manakala suaminya merupakan pemandu jentera.

Sumber mStar

Be the first to comment on "[VIDEO] Wanita Ini Tak Sangka Bersuamikan KEKASlH Kawan Baik – “Dulu Saya Teman Mereka DATlNG”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*