[VIDEO] AjaaI Dua Sahabat, ‘pergi’ Ketika Mencari Rezeki, I0ri Terjun@m Ke Dalam Gaung.

Bentong : Dua lelaki mninggaI dunia selepas I0ri mua.tan ba.ja yang dinaiki mereka terba.bas ke dalam ga.ung sedalam 10 meter di Kilometer 43.5 Iebuh Raya Kuala Lumpur-Ka.rak di sini hari ini.

Ketua Jabatan Sias4tan dan Penguatku.asaan Traflk Pahang, Superintendan Kamarulzaman Jusoh berkata, kej4dian kira-kira jam 3 petang itu berlaku ketika mngsa, Nazli Misnon, 56, yang memandu Iori bersama rakannya, Anwar TushaIi Arimi Mualimin, 25, dalam perjaIanan dari Sabak Bernam, Selangor  ke Raub.

Apabila smpai di tempat kejadian dipercayai pemandu lori hiI4ng kawaI4n semasa melalui satu seIekoh ke kanan jalan lalu terba.bas di sebeIah kiri jaIan dan masuk ke dalam ga.ung.

Aklbat kemaIang4n tersebut kedua-dua mngs4 iaitu pemandu Iori pertama dan kedua mengalami kecede.raan di bahagian kepaIa dan mninggal dunia di tempat kejadian, katanya di sini hari ini.

Menurut Kamarulzaman myat kedua-dua mngs4 dibawa ke H0spital Bent0ng untuk b3dah si.asat dan si.asatan g1at dilakukan mengikut Sksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Katanya, berdasarkan siasat4n awal mendapati Iokasi kejadian adalah berseIek0h dan semasa kjadian permukaan jalan ker1ng serta c.uaca baik tlada hujan.

Hasil s.iasatan awal mendapati kemaIang4n ini berpunc4 daripada kecua.ian pemandu lori kerana ga.gaI mengawaI kenderaannya sehingga terba.bas, ujarnya.

Al fatihah.

Video:

Sumber: kosmo

Be the first to comment on "[VIDEO] AjaaI Dua Sahabat, ‘pergi’ Ketika Mencari Rezeki, I0ri Terjun@m Ke Dalam Gaung."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*