[VIDEO] PESAKlT ‘HlTERlA’ Dihampiri Lembaga Serba Putih Dalam Wad.

Seorang pes4kit wanita menjer!t ketakvtan apabila dihampiri ‘Iembaga serba putih’ di dalam w@d sebuah h0spital sehingga mengej0tkan pes4kit lain yang sedang lena tidur..

Bagaimanapun, ketak0tan wanita itu segera ditenangkan lembaga berkenaan yang sebenarnya merupakan petugas kesihatan lengkap berpakaian perlindungan diri (PPE) dengan dibantu dua lagi rakan sekerjanya.

Menerusi satu klip video berdurasi 38 saat yang dimuat naik Idro Nafiz di Facebook, kelihatan pes4kit berkenaan dipercayai sedang tidur di atas katil sebelum dihampiri petugas kesihatan yang mahu meIakukan pemeriksaan.

Sebaik dihampiri, pes4kit berkenaan yang terkej0t terus berter!ak mengak!batkan pes4kit di katil sebelah terjaga daripada tidur dan terpinga-pinga, malah petugas kesihatan berkenaan juga dilihat berusaha menenangkannya.

Klip video berkenaan yang kini tuIar di platform media sos!al mendapat pelbagai reaksi daripada orang ramai yang menyifatkannya sebagai trag3di ser@m melucukan serta sedikit sebanyak dapat menghiburkan petugas barusan hadapan yang terl!bat.

Kasihan pada pes4kit lain yang lena tidur tersentak dengar orang menj3rit.

Sumber: K! ONLINE via cari

Be the first to comment on "[VIDEO] PESAKlT ‘HlTERlA’ Dihampiri Lembaga Serba Putih Dalam Wad."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*