[VIDEO] 8 Bulan Tak Balik, Anak Buat SUPRlSE. Reaksi Ibu Bapa Undang Seb@k – ‘Alhamdulillah Hari Ini Balik Dengan Kejayaan’

Kerinduan seorang ibu dan ayah akhirnya terubat selepas anak lelaki mereka pulang ke rumah dan membuat kej0tan. Rata-rata net!zen yang melihat video tersebut akui sebak melihat reaksi ‘berharga’ warga emas ini.

Kejuutan untuk tokwan & maktok.

Menerusi video dikongsi seorang pengguna TikT0k, dikenali sebagai Ummi memaparkan seorang pegawai p0lis yang lengkap berpakaian uniform membuat kejvtan kepada kedua ibu bapanya. Difahamkan, pegawai p0lis ini sudah lapan bulan tidak berjumpa dengan ahli keluarganya yang lain berikutan menjalani latihan di Pusat Latihan P0lis (PULAP0L).

Kejuutan untuk tokwan dan maktok. 8 bulan tak berjumpa. Sebenarnya tokwan dengan maktok tak tahu yang Pak Caq akan balik hari ini. Kami adik beradik rahs!akan. 8 bulan Pak Caq di Pusat Latihan P0lis Pulap0l. Alhamdulillah hari ni balik dengan kejayaan.

Apa yang lebih meruntun hati, apabila melihat ‘reaksi’ ibu bapanya yang mengalirkan air mata sejurus melihat anak lelaki mereka pulang ke rumah.

Kami semua tahu yang tokwan dan maktok rindu sangat dekat Pak Caq. Lihat reaksi tokwan masa ini, satu rumah jadi sunyi sepi, air mata kerinduan.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen turut sebak melihat video tersebut dan turut meluahkan rasa rindu buat keluarga yang berada di kampung halaman.

Video penuh:

Sedihnya!

Via ohbulan

Be the first to comment on "[VIDEO] 8 Bulan Tak Balik, Anak Buat SUPRlSE. Reaksi Ibu Bapa Undang Seb@k – ‘Alhamdulillah Hari Ini Balik Dengan Kejayaan’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*