[VIDEO] Wanita MENGlDAM Lamb0rghini Pernah Bor0ng Alphard ‘Cash’, Longg0k Duit Atas Meja.

Sejak semalam, seorang usahawan pr0duk dikenali sebagai Anes Ayuni telah tuIar di media sos!al susulan video dirinya yang mer@yu kepada suami untuk membelikan sebuah kereta mewah jenis Lamb0rghini.

Lebih membuatkan warganet terk4sima adalah harga kereta berkenaan adalah bernilai RM3 juta dan dia membuat alasan bagi mendapatkan kereta tersebut dengan memaklumkan anak sulung mereka di dalam kandungan yang teringin kereta berkenaan.

Borong 2 Alphard terus.

Namun begitu, disebabkan video tersebut viral, netizen mulai meng0rek lagi video-video founder produk berusia 18 tahun di sosial medianya terutama di aplikasi TikTok.

Apa yang ditemui adalah satu video menunjukkan wanita tersebut membeli dua biji kereta jenis Toy0ta AIphard secara tunai dengan wang tersebut dilambakkan di atas meja.

Letak dalam plastik sampah je

Sudah pasti pelbagai reaksi dari netizen diperoleh kerana jarang berlaku pembelian kereta menggunakan duit tunai. Lebih mencuuri perhatian adalah cara f0under berkenaan yang memasukkan duit yang berkepuk-kepuk itu ke dalam plastik samp4h dan di bawa ke sh0wroom kereta.

Susulan daripada itu, rata-rata netizen telah meninggalkan k0men yang pelbagai di akaun Twitter @_NazriH selepas dimuat naik kembali olehnya.

Minta diskaun ke?

Kebanyakkan mereka peIik mengapa wanita tersebut membeli kereta secara cash sedangkan boleh saja menggunakan kad kredit ataupun kaedah lain.

Sikap menunjuk-nunjuk yang dimuat naik ke TikT0k itu nyata mendatangkan rasa kurang senang netizen melihat perilakunya yang memperlakukan duit speerit tiada nilai kerana meletakkannya di dalam beg plastik samp4h.

Sumber omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Wanita MENGlDAM Lamb0rghini Pernah Bor0ng Alphard ‘Cash’, Longg0k Duit Atas Meja."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*