[VIDEO] Capai Level 10,000, Anak Gembira Mak Selesaikan G@me Candy Cruush!

Emak atau ayah korang suka main Candy Cruush tak? Korang alert tak dorang sekarang di level berapa dan mesti dorang tertanya-tanya bila agaknya nak menang g@me ni.

Apa-apapun seorang gadis dari luar negara baru-baru ini berkongsi kegembiraan emaknya apabila akhirnya wanita itu sudah berjaya selesaikan g@me Candy Cruush. Fuhhh macam tak percaya kan?? 

Menerusi perkongsian @aimeeman di TikT0k, emaknya dilihat memaparkan skrin telefon yang menunjukkan permainan Candy Cruush mengucapkan tahniah kepada wanita itu kerana berjaya melepasi level 10,000!

Menurut Aimee, emaknya telah bermain Candy Crvsh pada jangka masa yang sangat lama sampai dia sendiri pun tak ingat bila..

Namun sebaik saja selesai level 10,000, Candy Crvsh telah menghantar mesej ucapan tahniah kepada emaknya dan wanita itu dinobatkan sebagai ‘World Best Crvsher’. Untunglah!

“Life g0al c0mpleted!”

Rata-rata netizen yang melihat video tersebut turut berkongsi kegembiraan dan berharap mereka juga berjaya sampai ke level 10,000.

Dalam pada itu, ada yang mengatakan permainan tersebut tidak berakhir di situ saja kerana Candy Crvsh sudah menambah 70 level lagi (10,070 total level buat masa sekarang) untuk pemain selesaikan.

Aimee walau bagaimanapun memberitahu, emaknya sudah bermain level yang baru ditambah pada Rabu dan sekarang wanita itu di level 10,048. Nampaknya emak Aimee akan selesaikan permainan ini sekali lagi mungkin pada hari ini. Hebat sangat ni!

Mak korang suka main Candy Crush? Share article ni kat dorang sebagai tanda sokongan.

Sumber LM

Be the first to comment on "[VIDEO] Capai Level 10,000, Anak Gembira Mak Selesaikan G@me Candy Cruush!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*