[VIDEO] CAPRlCE Dkwa Sharnaaz Buat ‘SiIap Besar’ Sebab Cari MasaIah Dengannya..

Sesi IG live pelak0n terkenal iaitu Sharnaaz Ahmad dan rakan baiknya, Shukri Yahaya semalam menjadi bualan hang@t di media sosi4l. Kebanyakan netizen mendkwa tind4kan Sharnaaz memakai filter serban dan cara percakapannya seolah meniiru gaya penyanyi Rap terkenal iaitu C@price.

Berikutan daripada lsu itu, Caprice telah tampil memberi resp0n dan memberitahu orang ramai bahawa Sharnaaz hanya ber4ni dari jauh sahaja selain menyifatkan pelak0n itu seperti ‘sot0ng’.

‘Oh man mamu, big mistake br0ther’

Namun tidak lama selepas Caprice memberi resp0n, Sharnaaz sekali lagi tampil membalas dan mengajak penyanyi Rap itu untuk bersemuka. Tidak terhenti di situ, pelak0n yang berusia 36 tahun itu turut menghantar l0kasinya kepada Caprice menerusi pesanan di WhatsApp. Menerusi screensh0t yang dimuat naik, Sharnaaz mend4kwa Caprice sudah menyekat akaun media sosiaInya.

Susulan daripada itu, Caprice memaklumkan bahawa Sharnaaz membuat kesiIapan yang besar kerana mencari ‘masaIah’ dengannya. D4kwa Caprice lagi, dia kini berada dalam tempoh kuar4ntin. Oleh haI demikian, dia seakan memerIi Sharnaaz untuk menulis surat kepada KKM supaya memanjangkan lagi temp0h kuar4ntinnya.

Oh man mamu, big mist@ke brother. You want have a pr0blem with Caprice. Dengar sini, pertama sekali, lebih baik hang tulis surat dekat KKM minta depa exteend kuar4ntin saya.

Tapi kita bagi hang 3 4 jam lah untuk fikir secara waras sebab Ampang, Damansara, KL terlalu kecil, bro. Hang fikirlah secara waras, call you punya brother brother dulu. If you want to have this pr0blem. I’ll see you when i see you, InsyaAllah.

Resp0n Caprice.

Tak habis2 per@ngai mengej3k.

Sehubungan dengan itu, pelbagai k0men telah diterima di p0sting tersebut. Rata-rata warganet berada dipihak Caprice kerana merasakan tind4kan Sharnaaz dilihat keterlaIuan kerana IG live tersebut ditonton puluhan ribu orang.

Walau bagaimanapun, diharap tiada perbalahan antara mereka dan anggap sahaja semua yang berIaku sebagai gur@uan antara rakan-rakan.

 

Sumber: Caprice

Via ohbulan & omm.

Be the first to comment on "[VIDEO] CAPRlCE Dkwa Sharnaaz Buat ‘SiIap Besar’ Sebab Cari MasaIah Dengannya.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*