[VIDEO] Kant0i Cur4ng? Pemuda Kec3wa, Kekasih Diam2 Keluar Bersama LeIaki Myvi Biru

Dalam menjalin perhubungan cinta, perkara yang paling ditakuuti adalah sekiranya si dia bersikap cur4ng di belakang pasangan. Sudah berjanji sehidup sem4ti, diam-diam boleh pula ‘pasang’ orang ketiga.

Terbaharu, tuIar sebuah video di apIikasi TikT0k memaparkan seorang pemuda ‘mengant0ikan’ seorang gad!s dipercayai kekasihnya yang keluar bersama lelaki lain.

Aku ‘call’ hang tak angkat!

Menerusi video berdurasi 32 saat itu, pemuda tersebut membuat rakaman sebelum terus mendekati pasangan itu di sebuah tempat letak kereta yang diperc@yai baru selesai membeli-belah.

“Inilah Allah nak tunjuk, kant0i cur4ng depan mata. Akhirnya, ni bukan kali pertama tapi kedua. Kawan siap keluar berdua? Tak rasa bersaIah ya mainkan hati orang,” tulisnya dalam video itu.

Ketika menghampiri kenderaan jenis Perodua Myvi berwarna biru dinaiki pasangan terb@bit, si gad!s bagaimanapun seolah-olah mempers0alkan semula tind4kan pemuda berkenaan.

“Kenapa, hang siapa? Ni kawan aku la, kenapa? So what.. apa benda?,” kata gad!s itu selepas dis0al mengenai gerangan ‘orang ketiga’ oleh pemuda tersebut.

Video dimuat naik @Nano_yuko itu meraih 1.6 juta tontonan setakat ini serta hampir 12,000 reaksi daripada netizen yang rata-rata meluahkan rasa simpati terhadap pemuda terbabit.

Menurut netizen, lebih baik meninggaIkan gadiis seperti itu yang tidak bersikap setia selain mendoakan pemuda berkenaan agar berjumpa dengan pengganti yang lebih baik.

Bagaimanapun, tiada maklumat lanjut seperti pemilik asal video, l0kasi dan tarikh yang diperoleh mengenai rakaman tersebut.

Sumber: TikTok @Nano_yuko

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Kant0i Cur4ng? Pemuda Kec3wa, Kekasih Diam2 Keluar Bersama LeIaki Myvi Biru"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*