Ayah S0r0k Duit Belakang Telefon, Anak Terkedu Lepas Tahu Sebabnya.

Kadang-kala tentu ada sahaja per@ngai dan geIagat ibu bapa kita yang pernah menimbulkan banyak tanda tanya dan membinguungkan. Macam situ@si dikongsikan oleh lelaki ini tentang geIagat bapanya yang menyimpan duit bernilai RM20 di belakang telefon miliknya.

Selepas diseIidik, rupa-rupanya ada sebab lucu yang menyebabkan ayahnya itu memilih untuk menyimpan sedikit wang di situ. Video dikongsikan tersebut juga tular apabila ianya meraih lebih dari setengah juta tontonan setakat ini.

Di dalam video dikongsikan ini, lelaki tersebut berkongsikan tentang telatah ayahnya yang gemar meletakkan duit pada belakang telefon yang dipakainya. Malah turut kelihatan, duit kertas bernilai RM20 yang disimpan di situ.

Dia kemudiannya bertanyakan pada si ayah tentang m0tif sebenarnya meIakukan perkara itu. Menurut ayahnya, duit itu boleh digunakan sebagai tambang untuk pulang ke rumah sekiranya dia dicul!k oleh lndividu tidak dikenali.

Lebih melucukan, si ayah turut memberitahu dia akan tidur di masjid atau berjalan kaki sekiranya tambang yang ada tidak mencukupi. Mendengarkan aIasan dari ayahnya ini, lelaki itu turut kelihatan terkedu dengan senario yang tidak dijangka ini.

Di ruangan k0men, rata-rata netizen turut sama terhibur mendengar alasan yang diberikan ayahnya ini. Malah ada yang berseloroh mungkin lelaki itu juga ada menyimpan kad kredit pada belakang telefon untuk tujuan yang sama.

Sumber HCL

Be the first to comment on "Ayah S0r0k Duit Belakang Telefon, Anak Terkedu Lepas Tahu Sebabnya."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*