Kut0k wajah ‘duuck face’ isteri tak Iawa, Alif Satar teg0r NETlZEN jangan BlADAP.

Tind4kan artis serba boleh, Alif Satar memuat naik sekeping swafoto bersama isterinya Shadila Halid di laman Instagram hari ini mengund4ng peminat dan pengikutnya bagi memberikan pelbagai k0men.

Menurut artis berusia 31 tahun itu, tona kulitnya hampir sama cerah dengan isterinya selepas lama tidak meIakukan aktiviti sukan di luar rumah yang terded4h kepada cahaya matahari.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Alif Satar®️ (@alifsatar)

Bila dah lama tak bike&run Putrajaya-KLIA ni, tona warna kulit iolls dah sama macam isteri.. caner ni?,” soal Alif atau nama penuhnya Muhammad Alif Mohd Satar.

Bagaimanapun, ada pula seorang individu meninggalkan komen kurang enak apabila menegur wajah isterinya yang berusia 36 tahun itu kerana melakukan aksi muncung ‘duck face’.

“Kenapa bini buat muncung macam itik.. Tak lawa,” tulis individu tersebut.

Jangan biad4b.

Mungkin dilihat agak keterIaluan, penyanyi lagu Cukup Indah itu membalas komen ringkas dengan meminta individu berkenaan jangan bersikap biad4b.

Malah, warganet lain turut mengec4m dan meneg0r lndividu terbabit supaya lebih baik berdiam diri sahaja sekiranya tiada perkara positif yang mahu disampaikan.

Kalau takde benda baik, tak payah k0men!

Tak baik makcik…

Bukan main cakap orang.

Sekadar informasi, pasangan itu berkahwin pada 15 September 2014 dan dikurniakan Alisha Anugerah, Ariana Mecca dan Muhammad ‘Ali yang kini berusia hampir dua tahun.

Sumber: Instagram Alif Satar

Via omm

Be the first to comment on "Kut0k wajah ‘duuck face’ isteri tak Iawa, Alif Satar teg0r NETlZEN jangan BlADAP."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*