“Hargai kawan macam tu walau takde maggi petak dia tetap beli yang dah siap.”

Dalam ramai-ramai kawan, tentunya ada seorang kawan yang gemar menjadi tukang us!k kepada rakan-rakan yang lain untuk menghiburkan yang lain. Macam yang dikongsikan ini tentang geIagat dua orang lelaki bergad0h gara-gara saIah seorang dari mereka tersalah membeli makanan.

Apa yang menarik perhatian ialah geIagat kedua-dua lelaki bergad0h di dalam loghat utara yang turut mencuit hati netizen. Malah netizen turut terhibur melihat babak pergad0han mereka ini yang disamakan seperti pasangan kekasih yang sedang bertengk4r.

Di dalam video yang dikongsikan ini, kedua-dua lelaki itu dilihat sedang memeriksa bungkusan makanan yang baru dibeli oleh rakan mereka itu. Lelaki itu kemudiannya bertanyakan tentang maggi yang dikirimnya namun rakannya memberitahu maggi yang dipesannya tiada dijual di kedai.

Oleh itu, rakannya itu telah membelikan maggi yang telah siap dimasak dari sebuah rest0ran. Sebaik sahaja melihatnya, lelaki itu kemudiannya tidak berpuas hati melihat makanan yang dikirimnya itu tidak dibeli malah lain pula yang dibeli oleh rakannya.

Lebih mencuit hati, kedua-dua mereka saling menyaIahkan satu sama lain gara-gara pesanan makanan yang tidak dibelinya itu. Manakala lelaki itu turut memberitahu dia membeli maggi yang telah dimasak itu kerana bimb4ng rakannya itu akan berasa lapar pada tengah malam.

Meninjau di ruangan k0men, netizen turut sama berdekah melihat gelagat kedua-dua lelaki bergad0h ini. Ada juga yang terhibur melihat gelagat lelaki itu yang berterusan mengus!k rakannya itu hanya kerana membeli maggi yang telah dimasak.

Sumber HCL

Be the first to comment on "“Hargai kawan macam tu walau takde maggi petak dia tetap beli yang dah siap.”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*