[VIDEO] “Abang janji bagi Cik B sejuta sebulan” -Iqbal sungguh2 minta izin jaga DSV

Kisah percintaan Datuk Seri Vida (DSV) dan bekas pembantu peribadinya, Ahmad Iqbal Zulkefli bukan lagi rahs!a. Setiap hari ada sahaja update terkini tentang hubungan mereka yang dipercayai tidak direstui oleh anak kepada DSV.

Usahawan tersebut juga dilihat agak tertek4n tiap kali memaklumkan haI tersebut dan pernah menit!skan air mata mengenangkan keberatan Cik B untk membenarkannya bernikah dengan Iqbal.

Minta izin bakal anak tiri.

Oleh itu, menerusi perkongsian luahan dari Iqbal sendiri kepada p0rtal Mstar, dia telah berjanji kepada Cik B untuk menjaga ibu selebriti tersebut sebaiknya.

Dia juga memaklumkan sama sekali tidak mahu sebarang harta atau kekayaan dari DSV memandangkan pemuda itu sendiri sudah memiliki segalanya.

Sanggup beri RM1 juta sebulan .

Selain itu, Iqbal turut bersedia untuk memberi DSV nafkah sebanyak RM1 juta dan memberikan Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamilleen Muhammad Amin RM1 juta jika itu yang diminta.

Dalam pada itu, pemuda berusia 27 tahun tersebut turut mengakui pernah menjunjung al-Quran di hadapan DSV untuk menyakini bahawa dia benar-benar ikhlas untuk menjaga usahawan tersebut.

Terp4ksa tayang kekayaan.

Selain itu, menerusi InstaSt0ry Iqbal, dia telah memuat naik beberapa kenyataan bagi menutup mulut netizen yang memperIekehkannya. Jadi, apa yang dilakukan adalah untuk memberitahu bahawa dia mampu menjaga DSV dan terp4ksa menayang kekayaan walaupun tidak berniat sebegitu.

Show-off’ beli kucing RM15,000 seek0r.

0utfit harga puluhan ribu.

Tak ada masa jadi anak ikan.

Dia perlukan lelaki untuk jaga dia

Menjengah ke ruangan k0men di TikT0k Mstar merujuk kepada cebisan temubual bersama sumber, ramai yang mengagumi keberanian Iqbal dalam menyatakan hasrat menjadikan usahawan tersebut isteri.

Mereka juga memohon orang ramai membiarkan sahaja pasangan ini berkahwin dan tidak menjadi batu api dalam perhubungan mereka.

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] “Abang janji bagi Cik B sejuta sebulan” -Iqbal sungguh2 minta izin jaga DSV"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*