[VIDEO] 19 Hari Sebelum Hari ‘Bahagia’, Bakal Suami MENlNGGAL Dunia – ‘Sehingga Kita Berjumpa Lagi, Cinta…’

Keterujaan seorang gad!s untuk bergeIar seorang isteri kepada teman lelakinya bertukar kepada satu ‘mimpi ng3ri’ apabila bakal suaminya dijemput menghadap Ilahi. Mahu tidak mahu, gad!s muda ini terp4ksa akur dan reda dengan setiap ketentuan yang ditetapkan oleh Allah S.W.T.

Segala persiapan rapi sudah dibuat.

Menerusi video dikongsi gad!s cekal ini di laman TikT0k, menceritakan segala persiapan rapi telah dibuat oleh mereka. Apa yang lebih meruntun hati, bakal suaminya dikenali sebagai Anrifaldi Akbar men!nggal dunia 19 hari sebelum hari bersejarah mereka.

5 bulan sebelum fitting baju, 1 bulan sebelum beli kotak dan baju bridesmaid, 19 hari sebelum kamu pergi.

Tidak berakhir di situ, gad!s ini turut berkongsi momen-momen mereka bersama dan abadikan video tersebut sebagai kenangan. Menerusi satu video yang lain, dapat dilihat gadis ini sempat melakukan panggilan video bersama bakal suaminya yang ketika itu berada di h0spital.

Sehingga kita berjumpa lagi, cinta. Semoga urusan kawan-kawan dipermudahkan oleh Allah S.W.T. Yang ada pasangan tolong jaga baik-baik selagi masih ada. Saling membahagiakan antara satu sama lain.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen seb@k melihat video tersebut dan turut mendoakan supaya gadis ini terus cekal mendepani hari-hari mendatang.

Video penuh:

Sumber: Whiskyluckycat

Via ohbulan

Be the first to comment on "[VIDEO] 19 Hari Sebelum Hari ‘Bahagia’, Bakal Suami MENlNGGAL Dunia – ‘Sehingga Kita Berjumpa Lagi, Cinta…’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*