[VIDEO] Terg0Iek netizen lihat senyuman ‘kacak’ Zul Ariffin, jadi bualan di TikT0k!

PeIakon terkenaI penuh bakat, Zul Ariffin bukanlah asing lagi buat peminat drama mahupun fiIem apabila pelbagai watak dibawanya mampu meninggalkan kesan.

Malah nama Zul Ariffin sering menjadi bualan peminatnya dan sejak akhir-akhir ini juga nampaknya dia mendapat perhatian ramai di TikTok apabila tuIarnya kembali satu rakaman video mengenainya.

Walau bagaimanapun oleh kerana lak0nan hebat Zul Ariffin sekitar tahun 2018, dia dinobatkan sebagai Pelak0n Filem Lelaki P0pular yang membuatkan dia dapat memegang trofi di pentas Anugerah Bintang Paling P0pular (ABPBH 31).

Pun begitu, nampaknya detik dia mengambil trofi kemenangan mengund4ng ramai begitu cair menyaksikan senyuman manis Zul Ariffin sepanjang naik ke pentas.

Sehingga peminat lelaki juga akui haI yang sama apabila pelakon, Zul Ariffin memiliki keistimewaannya tersendiri bagi peminatnya yang sehingga kini menyok0ng perjalanan kariernya.

Ruangan k0men bagaimanapun mengund4ng senyuman Zul Ariffin itu ditonton ribuan kali oleh pengguna TikT0k dan turut menghujani video detik istimewa itu dengan bermacam-macam reaksi.

Dia juga digelar peminat sebagai pelakon Bollyw00d p0pular versi Malaysia iaitu Salman Khan.

“Senyum dia tu ishhh”

Sumber HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] Terg0Iek netizen lihat senyuman ‘kacak’ Zul Ariffin, jadi bualan di TikT0k!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*