[VIDEO] D0ktor Iesu balik kerja shift malam terp4ksa kerah tenaga t0lak kereta ‘double park’

MasaIah ‘double park’ sememangnya sering kali terjadi terutamanya ditempat-tempat yang mempunyai ramai orang dan masing-masing membawa kenderaan.

Ia akan lebih merum!tkan keadaan andai pemandu kenderaan yang membuat d0uble park tidak meninggalkan nombor telefon ataupun menurunkan handbreak sehingga menyusahkan orang lain.

Nak balik pagi2 kereta kena d0uble park

HaI ini dikongsikan sediri oleh seorang pengguna Twitter yang juga seorang doktor apabila memuat naik video rakan sekerjanya yang keletihan kerana mengharungi shift malam terp4ksa men4han sabar kereta yang di parkir dihaIang oleh kenderaan lain.

Dapat dilihat d0ktor wanita itu cuba men0lak kereta yang menghaIang kenderaanya namun tidak berdaya. Difahamkan, pemilik kereta tidak meninggalkan sebarang maklumat yang boleh dihubungi untuk mengalihkan kenderaannya.

Dah pen4t, panas kena t0lak kereta pulak.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, ramai warganet terutamanya staf h0spital yang turut menceritakan pengalaman mereka berhadapan dengan ‘d0uble park’ sehingga mental breakd0wn.

Mereka juga merasakan individu yang membuat ‘double park’ tanpa men!nggal nombor telefon atau sebarang maklumat lain adalah seorang yang tidak bertanggungjawab serta menyus4hkan orang lain.

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] D0ktor Iesu balik kerja shift malam terp4ksa kerah tenaga t0lak kereta ‘double park’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*