[VIDEO] Cik B luah perasaan sampai nak NANGlS, IqbaI reda kalau tak berj0doh dengan DSV

Nampaknya perg0lakan antara Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamilleen Muhammad Amin  dengan bakal bapa tiri, Ahmad Iqbal Zulkefli belum lagi berakhir apabila masing-masing mengeluarkan kenyataan di media sos!al.

Kiasan Cik B.

Selepas Iqbal mer@yu supaya Cik B dan adiknya Kacak untuk menjaga ibu mereka, Datuk Seri Vida (DSV) sebagai isteri, kedua-duanya telah memjawab semula kenyataan yang dibuat pemuda itu. Paling lantang sudah tentu, Cik B yang memuat naik kiasan di Twitter.

Mohon maaf cerita berleret-leret

Sedar hubungan mereka sedang diuji, Iqbal telah memuat naik kenyataan terbaru di InstaStory miliknya dengan memaklumkan tidak lagi akan berkeras untuk menjadi DSV sebagai isteri. Dia juga memohon maaf kepada semua berikutan kisah viral mereka yang berleret-leret ini.

Bukan marketing.

Dia bersumpah dengan nama Allah yang semua ini bukanlah marketing walaupun DSV ada menyelitkan pr0mosi produk tiap kali bercerita berkenaan perhubungan mereka.

Reda kalau tak berjod0h

Tambah, pemuda berusia 27 tahun itu lagi, dia reda andai tidak berjod0han dengan usahawan tersebut kerana melihat hanya dia yang bersungguh-sungguh memperjuangkan hubungan cinta mereka namun bimb4ng cinta DSV tidak seteguh peng0rbanan yang telah dilakukan.

Cuma satu permintaan Iqbal buat semua pihak iaitu tidak menjadi punca hubungan baiknya bersama DSV terler4i kerana dia begitu menyayangi wanita tersebut.

Dia juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pihak media yang sentiasa menyok0ng mereka selama ini.

Luahan Cik B

Dalam satu IG live DSV bersama anaknya Cik B, dapat dilihat gadis itu masih berkeras menent4ng perhubungan ibunya bersama jejaka muda tersebut.

Menerusi perkongsian semua yang dimuat naik oleh TikTok @farah_bell, dapat dilihat Cik B yang sedikit em0si sedang ditenangkan oleh DSV selepas meluahkan perasaan berkenaan hubungan ibunya dengan Iqbal.

Nampak macam gimik je?

Begitu juga muat naik yang dilakukan sendiri DSV di Instagramnya walaupun terlihat sedikit ‘f@ke’ oleh sesetengah netizen.

Semoga masing-masing menperoleh jalan penyelesaian untuk mengelakan mana-mana pihak tergur!s. Semoga urusan dipermudahkan.

Sumber: Twitter @cikbhavoc, TikTok @farah_bell, Instagram ahmadiqbalzulkefli, datoserivida

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Cik B luah perasaan sampai nak NANGlS, IqbaI reda kalau tak berj0doh dengan DSV"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*