[VIDEO] DlHlNA Muka Berjer4wat Ter0k, GADlS Tak Hirau K0men Negatif & Tetap Hasilkan Make-Up Terbaik.

Walaupun menerima krit!kan hebat daripada warganet disebabkan jer@wat dan paruut di muka, perkara tersebut sama sekali tidak memat4hkan semangat seorang gad!s untuk tampil cantik.

Tidak berputvs asa.

Menerusi video perkongsian seorang gadis cekal berasal dari Indonesia, dikenali sebagai Rika di laman TikTok, menceritakan dia menerima kec4man daripada warganet berhubung keadaan wajahnya yang tidak ‘sempurna’. Kritikan tersebut secara tidak langsung boleh memat4hkan semangat seseorang itu namun, tidak bagi gadis ini yang sama sekali tidak menghiraukan kata-kata netizen.

Gadis ini tampil melakukan transformasi terhadap wajahnya dan mengenakan make up sebagai jawapan kepada krit!kan-krit!kan yang diberi.

Kamu berhak melakukan apa yang kamu suka. Kamu sudah tahu mana yang baik dan buruk untuk dirimu. Jadi tetaplah mencintai diri kamu dengan seadanya.

Gadis ini pada masa yang sama, sempat menceritakan rawatan bulanan yang perlu dilakukan olehnya sebagai s0lusi terhadap permasalahan jer4wat yang diaIami olehnya.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen sempat menitipkan kata-kata semangat kepada gadis ini supaya terus cekal dan tidak mempedulikan krit!kan-krit!kan yang negatif.

Video penuh:

Via ohbulan

Be the first to comment on "[VIDEO] DlHlNA Muka Berjer4wat Ter0k, GADlS Tak Hirau K0men Negatif & Tetap Hasilkan Make-Up Terbaik."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*