[VIDEO] Caprice Sudah Bertemu Sharnaaz Ahmad Tanda Berd4mai, Siap Boleh Ketawa Bersama

Selepas beberapa hari tamat kuar4ntin kendiri usai pulang dari Jordan, penyanyi rap Caprice mengotakan janjinya untuk bertemu dengan pelakon, Sharnaaz Ahmad bagi membincangkan kemel0t diantara mereka.

Caprice Dan Sharnaaz Bertemu.

Menerusi sebuah video yang dimuatnaik beserta em0ji ringkas sebuah hati, kelihatan Caprice, Sharnaaz serta beberapa individu lain sedang berbincang dan menjamu selera di sebuah l0kasi. Malah, dalam video tersebut ada kalanya Caprice dan Sharnaaz ketawa bersama sekaligus mengesahkan kedua-dua figura ini sudah berdamai.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Caprice (@capriceofficial)

Netizen Puji

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen meluahkan rasa gembira dan syukur apabila menonton video tersebut. Malah, mereka turut memuji Caprice dan Sharnaaz yang mengambil pendekatan untuk bertemu dan menyelesaikan lsu pertelag4han mereka baru-baru ini.

Terdahulu, tular di media sos!al apabila Caprice mengajuk Sharnaaz dengan geIaran sot0ng, satu karakter yang pernah dijayakannya menerusi sebuah drama bersiri suatu ketika dahulu. Sebelum itu, Sharnaaz dikatakan telah beberapa kali memerIi Caprice atas MlSl dan dkwahnya. Bagaimanapun, tidak lama kemudian Sharnaaz tampil memohon maaf secara terbuka dan berjanji akan bertemu dengan penyanyi itu.

Sumber murai

Be the first to comment on "[VIDEO] Caprice Sudah Bertemu Sharnaaz Ahmad Tanda Berd4mai, Siap Boleh Ketawa Bersama"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*