[VIDEO] Anak hampir buun0h diri, ibu mngsa ser4ngan sksuaI lakukan sump4h Iaknat

Jika sebelum ini, pendkwah bebas, Firdaus Wong telah memuat naik video sump4h lakn4t dari abang mngsa ser4ngan sksuaI seorang individu dikenali ramai ke saluran Telegramnya, hari ini beliau sekali lagi memuat naik video rakaman sump4h l4knat dari ibu mngsa pula..

Rakaman video yang telah dikaburkan dan disamarkan suaranya itu adalah salah satu bvkti mengenai k3s ser4ngan sksuaI yang didkwa dilakukan seorang pendkwah menerusi mesej dan panggilan video.

Anak aIami tekanan & kemur0ngan

Dalam rakaman video berkenaan, ibu mngsa mengakui bakawa anaknya telah mengaIami tek4nan dan kemurvngan selepas menerima gngguan sksuaI.

Lebih parah lagi, mngsa juga dikatakan hampir membun0h diri disebabkan haI tersebut.

Firdaus Wong juga telah mendapat kebenaran daripada keluarga mngsa untuk mendedahkan video tersebut kepada masy4rakat bagi mengelakan lebih ramai yang menjadi mngsa.

Dikesempatan itu, pengasas  Pertubuhan Mualaf Pelbagai Bangsa (MRM) tersebut juga meminta orang ramai supaya menjaga adab ketika meninggalkan k0men dan memberi am4ran untuk menyekat mereka yang bert!ndak diluar batasan.

Beri pended4han tentang maksud s3xuaI gr00ming

Firdaus Wong turut menyertakan satu perkongsian berkenaan maksud s3xuaI gr00ming dan peringkat-peringkatnya di saluran Telegram beliau bagi memberi pencerahan kepada semua.

Semalam, Firdaus Wong telah memuat naik rakaman video abang kepada mngsa ser4ngan sksuaI seorang lndividu dikenali ramai ke Telegramnya sebagai bvkti jih@d yang dilakukan mendapat sokongan keluarga mngsa.

Sumber video youtube

Sumber: Telegram Firdaus Wong Wai Hung

Be the first to comment on "[VIDEO] Anak hampir buun0h diri, ibu mngsa ser4ngan sksuaI lakukan sump4h Iaknat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*