[VIDEO] BAYl Meraj0k Ayah Balik Lambat Seminit, “Pandai Eh Meraj0k…”

Biasanya wanita yang menganduung seringkali diingatkan untuk menjaga keIakuan mereka kerana bimb4ng akan menurun pada b4yi dalam kanduungan. Macam gelagat b4yi ini yang dilihat pandai merajuk dengan si ayah sekaligus membuatkan ramai yang menyangka b4yi tersebut mengikut perangai ibunya sendiri.

Bukan sahaja bijak meraj0k malah gelagatnya ini turut sama membuatkan netizen ‘ger4m’ dengan kec0melannya ini. Bahkan ada yang berseloroh mungkin juga bayi itu terikut-ikut perangai ibunya yang suka meraj0k semasa mengandvngkannya dahulu.

Di dalam video yang dikongsikan ini, b@yi itu dilihat berada di dalam kereta semasa menunggu kepulangan ayahnya. Menurut ibunya, b@yi itu meraj0k gara-gara si ayah yang pulang lambat dari kerja walaupun hanya lambat seminit sahaja.

Lebih melucukan, b@yi tersebut siap menoIak pujukan ayahnya itu yang meminta maaf padanya gara-gara lambat. Bukan sahaja menolaknya malah b@yi itu turut menepis tangan ayahnya sambil menj3rit seolah-olah meluahkan rasa mar4hnya.

Lelaki itu kemudian turut berjanji pada anaknya untuk tidak mengulangi kesilapan yang sama namun tidak diendahkan oleh b@yi itu. Malah b@yi itu berterusan menepis tangan ayahnya itu seakan-akan meraj0k sekaligus membuatkan kedua ibu bapanya berdekah melihatnya.

Di ruangan k0men, netizen turut sama terhibur melihat gelagat b@yi itu yang pandai meraj0k walaupun baru berusia lima bulan. Ada juga netizen yang berseloroh tentunya b@yi itu mengikut perangai ibunya sendiri yang mungkin pernah melakukan perkara yang sama.

Sumber HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] BAYl Meraj0k Ayah Balik Lambat Seminit, “Pandai Eh Meraj0k…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*