[VIDEO] MENJERlT Sebab Kec3wa Dengan Lelaki Masa Naik ParagIiding, Abang Pil0t Pula Semp0i MeIayan.

MeIakukan aktiviti ekstr3m sememangnya dapat menghiIangkan str3s

Tambahan pula jika kita baru saja lepas putuus cinta atau kec3wa dengan bekas kekasih, saIah satu cara untuk melepaskan str3s adalah dengan membuat aktiviti-aktiviti ekstr3m seperti menaiki paragliding.

Tidak terkecuali dengan seorang gadis ini apabila videonya tuIar di TikTok gara-gara menjer!t bagai nak rak semasa menaiki paragliding menarik perhatian ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

Menjerit kutuk semua lelaki sama, sekali abang pil0t pula melayan

Menerusi video yang dimuat naik oleh @culailapatimah, kelihatan dia sedang menikmati pemandangan cantik semasa menaiki paragliding bersama seorang guide atau kita panggil sebagai abang pil0t.

Namun, gadis itu secara tiba-tiba menjer!t sekuat hati dengan berkata “lelaki semua sial!” gara-gara kec3wa bercinta. Tetapi, abang pilot itu dengan selambanya meny4kat ingin meninggaIkan gadis itu terbang seorang diri kerana kon0nnya terasa dengan ayat tersebut.

Lebih menghiburkan lagi, abang pil0t itu bertindak meIakukan pusingan drift sebelum mereka mendarat untuk menghiIangkan str3s gadis itu dan membuatkan dia menjer!t dengan sangat kuat.

“Kalau dah pusing-pusing macam tu memang auto jer!t. Jangan kata str3ss hiIang, suara pun hiIang hahaha” – Warganet

Susulan tularnya video tersebut yang kini sudah mencecah 1.6M views, 179.7K likes dan 10.7K shares di TikTok, rata-rata warganet turut terhibur melihat gelagat mereka berdua.

Malah, ramai yang memuji abang pilot itu kerana memberikan servis yang bagus dan pengalaman yang sangat berharga buat setiap pelanggan.

Berikut di bawah adalah antara k0men menarik daripada warganet di TikTok:

Mesti terus hilang segala stres dia lepas naik paragliding kan? Nak cuba jugaklah!

Sumber says

Be the first to comment on "[VIDEO] MENJERlT Sebab Kec3wa Dengan Lelaki Masa Naik ParagIiding, Abang Pil0t Pula Semp0i MeIayan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*