lsteri Pen4t Kerja Siang Malam, Suami Habiskan Duit Bagi ‘Diam0nd’ Dekat Aweek BlG0

Tak dapat digambarkan betapa hanc0rnya hati seorang isteri apabila mendapat tahu suami tercinta lebih ‘meIayan’ wanita lain berbanding dirinya. Begitulah kisah wanita ini yang menjumpai banyak tr4nsaksi pembayaran yang diIakukan oleh suaminya kepada gadis-gadis di apIikasi Big0..

Dapat tahu suami tr4nsfer duit bagi dekat perempuan lain.

Menerusi video yang dimuat naik oleh Rqkyla di TikTok, wanita berkenaan meluahkan rasa kec3wa apabila mengetahui perbu4tan suaminya itu. Ujarnya, dia bekerja siang malam untuk membantu suaminya menyara keluarga namun tidak sangka ini yang balasan yang diterima.

Aku yang kerja dari pagi sampai pagi esoknya demi bantu suami untuk memenuhi keperluan keluarga.

Lebih mengej0tkan lagi apabila suaminya banyak memberi diamond kepada gadis-gadis di aplikasi berkenaan. Diamond tersebut perlu dibeli terlebih dahulu sebelum boleh diberikan kepada mana-mana pengguna aplikasi tersebut yang sedang membuat live.

Tapi rupanya suami aku bagi hadiah dan transfer diamond dengan gadis-gadis Bigo.

Dalam pada itu, wanita berkenaan berterima kasih kepada yang menyokong serta memberi kata-kata semangat kepadanya dan dia turut mendoakan agar wanita di luar sana dijauhkan daripada mempunyai hubungan t0ksik sepertinya.

Video berdurasi 16 saat tu meraih lebih 687 ribu tontonan dan mendapat lebih 45 ribu tanda suka.

 

Jangan jaga biaw@k hidup sis’

Menjengah ke ruang k0men, rata-rata netizen turut berasa kesaI dengan perbuatan suami wanita berkenaan. Malah ada di antara mereka yang memberi kata-kata semangat kepadanya supaya tetap kuat.

Sumber : rqkyla

Be the first to comment on "lsteri Pen4t Kerja Siang Malam, Suami Habiskan Duit Bagi ‘Diam0nd’ Dekat Aweek BlG0"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*