[VIDEO] DSV Terkena Buatan Orang, Mohon Doa Kembali Sihat

Jutawan k0smetik terkenal, Datuk Seri Vida (DSV) akui telah terk3na buatan sih!r daripada pihak yang tidak bertanggungjawab berikutan dirinya berada dalam keadaan sihat serta tidak bermaya sejak beberapa hari lalu.

JaIani Raw@tan Secara Islam .

Perkara itu dided4hkan sendiri oleh DSV menerusi laman Instagram nya pada malam Khamis selepas mendapatkan khidmat seorang ustaz dalam menjalani rawatan secara Islam. Terdahulu, pada Rabu DSV mended4hkan dirinya berasa ‘panas’ dan pit@m pada malam sebelumnya.

Nafi Hanya Lakonan .

Dalam video secara langsung itu, kelihatan DSV memegang tel0r dan meletakkan beberapa kali pada wajahnya dipercayai sebagai medium perubatan. Malah pada telur itu juga tertulis sesuatu dipercayai beberapa ayat suci Al-Quran. Bagaimanapun, ibu kepada pelakon dan penyanyi Cik B itu menegaskan bahawa ia bukan lakonan selain meminta ustaz yang merawatnya mengesahkan perkara tersebut.

“Ustaz bagi penerangan sedikit dan cakap kepada mereka ustaz daripada mereka fitn4h saya

“Tak ada nak drama-drama lah benda ini bukan nak berdrama. Daripada nak pergi berlakon dengan Michael Ang bukan mudah nak bayar saya

“Dan bukannya masalah str3ss” ujar DSV

Jelas DSV lagi, dia masih tidak boleh mendedahkan dengan lebih terperinci mengenai apa yang terjadi kerana masih dalam rawatan. Terdahulu, nama DSV menjadi sebutan ramai di media sos!al selepas mendedahkan ingin mendirikan rumahtangga dengan bekas pembantu peribadinya. Namun, perkara tersebut seperti mendapat tentangan Cik B dan ‘status’ untuk meneruskan perkahwinan mereka ketika ini juga masih samar.

“Marketing Lubang Jub00r?”-Diva AA Akui Rasa ‘Semak’ Dengan Kisah Cinta DSV & Iqbal.

 

Pengacara dan pelakon sens4si Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA menerusi sebuah hantaran di laman Twitter meluahkan rasa ‘semak’ dengan kisah percintaan di antara jutawan k0smetik, Datuk Seri Vida (DSV) dengan bekas pembantu peribadinya (PA) Ahmad Iqbal Zulkefli.

Akui Kisah Cinta DSV & Iqbal ‘Semak’ Timeline

 

Menerusi tangk4p layar yang dimuatnaik di laman Twitter, Diva AA memberitahu bahawa kisah percintaan antara DSV dan Iqbal telah ‘menyemakkan’ susur masa media sosiaInya dan menyifatkan hanya orang  bod0h sahaja yang mempercayai kisah cinta di antara DSV dan Iqbal.

“SEMAKKKK TLLL! MARKETING LUBANG JUB0RRR????GTHHH PUIII B4NGSAT TERHANJlNG JER YANG PERCAYA! EEE JIJIKKK”- kec4m Diva AA.

Walaubagaimanapun, dia telah menutup ruangan komen dan ulang kicau di atas hantaran yang dimuatnaiknya pada Khamis.

Terdahulu, percintaan di antara jutawan kosmetik, DSV dan bekas pembantu peribadinya menjadi perhatian ramai apabila Iqbal meluahkan hasratnya untuk mengahwini DSV. Walaubagaimanapun, perkahwinan mereka mendapat tentangan dari anak perempuan DSV disebabkan jarak umur yang jauh dan berpendapat Iqbal mempunyai “sebab lain” untuk mengahwini ibunya.

 

Sumber murai

Be the first to comment on "[VIDEO] DSV Terkena Buatan Orang, Mohon Doa Kembali Sihat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*