[VIDEO] GADlS d4kwa DlClUM rakan sekerja – “Dah rep0rt, tapi dijamin isteri dia..”

Seorang gadiis mengaIami tr4uma apabila mendkwa telah dici0m oleh seorang rakan sekerjanya sebanyak dua kali pada bahagian kepala ketika di tempat kerja.

Menerusi satu ciapan di laman Twitter semalam, gadiis tersebut mendkwa dia sudah membuat lap0ran p0lis namun dilkat j@min oleh isteri susp3k.

“Salam semua. Saya minta viralkan perkara yang saya sembunyikan. Saya dici0m di kepala oleh salah sorang staf lelaki di tempat kerja saya.
“Saya dah buat lap0ran p0lis, ada bvkti semua tapi dia dijamin oleh isterinya. Saya cuma nak viral sampai isteri dia tau,” tulis gadiis terbabit.

Menurut gadis itu, dia hanya mahu menyerahkan k3s g4ngguan sksuaI tersebut kepada pihak p0lis namun mendkwa susp3k menganggap kej4dian itu tidak serius.

“Bukan aku sentuh kemalvan dia..” – Susp3k.

Berdasarkan perkongsian paparan skrin perbualan WhatsApp, seorang lagi rakannya mendkwa susp3k bert!ndak demikian kerana mahu memberikan kasih sayang kepada m4ngsa.

“Bagi kasih sayang kat bini sudah la..” – M4ngsa.

Dia cakap dengan abang Man, kenapa nak lap0r p0lis. Bukannya gua kac4u kem@Iuan dia (mngsa).
“Gua buat macam tu nak bagi kasih sayang je. Kalau gua pegang kem4luan dia, baru lap0r balik. Dah minta maaf cukup lah,” dkwa rakannya.

Salah ke saya ded4hkan k3s ni?

Selain itu, gadis tersebut turut mendkwa susp3k mahu menghulurkan duit RM50 kerana berasa serba salah selepas berlaku kej4dian terbabit.

Men4ngis, mujur keluarga teman lelaki beri nasihat…

Ciapan berkenaan diulang kicau hampir 6,000 kali dan pelbagai reaksi netizen yang rata-rata mengec4m tindakan susp3k selain menyifatkan kej4dian itu adalah menjij!kkan.

Malah, rata-rata memberikan sokongan kepada mngsa supaya berani tampil ke hadapan berserta bvkti yang kukuh sekali gus suspek mendapat huk0man sekiranya terbukti bersalah.

 

Sumber video youtube

Sumber: Twitter @nabshelby

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] GADlS d4kwa DlClUM rakan sekerja – “Dah rep0rt, tapi dijamin isteri dia..”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*