AIami Tek@nan Sejak Anak Dit4han, Shah Rukh Khan Tidak Makan & Tidur – ‘Dia Sangat Kec3wa’

Pelakon terkenal Bollywood, Shah Rukh Khan dan isteri Gauri Khan mengelak ditemui media selepas anak mereka, Aryan Khan, dit4han oleh pihak berkuasa pada minggu lalu.

Tidak berdaya dan kec3wa.

Menerusi p0rtal Bollywoodlife.com, penah4nan Aryan telah menyeb4bkan Shah Rukh berasa tidak berdaya dan kec3wa. Menurut salah seorang sahabat baik Shah Rukh pula, pelakon tersebut mengaIami tek4nan dan tidak tidur mahupun makan sejak penah4nan anaknya itu.

Dia sangat kec3wa dan m4rah. Dia tidak tidur atau makan dan merasakan dirinya tidak berdaya sebagai seorang bapa membantu anaknya itu.

Terdahulu, Aryan dit4han bersama tujuh lndividu yang lain termasuk dua wanita oleh Narc0tics Contr0l Bure@u (NCB) di sebuah kapal persiaran di pantai Mumbai. Hasil penangk4pan tersebut, pihak NCB berjaya mer4mpas 13 gram k0kain, 21 gram kan4bis, 22 piI meth4mphet4mine, 5 gram d4d4h jenis mephedr0ne dan lebih 1.3 juta lakh rupee.

Sebagai bapa, pelakon Kuch Kuch Hota Hai itu telah mendapatkan khidmat pegu@m terkenal dan termahal iaitu Satish Maneshinde bagi membantunya dalam k3s tersebut.

Sumber: Bollywoodlife.com

Via ohbulan

Be the first to comment on "AIami Tek@nan Sejak Anak Dit4han, Shah Rukh Khan Tidak Makan & Tidur – ‘Dia Sangat Kec3wa’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*