[VIDEO] Wanita Terkej0t K0rset Yang Dibeli Untuk Berpantang Baru Diterima Lepas 2 Tahun.

Pel!k tapi benar! Itulah ungkapan paling sesuai menggambarkan situ4si yang dilalui wanita dari Indonesia ini apabila barangan yang dibeli secara atas talian mengambil masa selama 2 tahun untuk tiba di rumahnya.

Barang 2 tahun baru sampai.

Kisah tersebut diceritakan menerusi satu video pendek yang dimuat naik di akaun TikT0k. Menurut wanita ini, dia telah membeli sehelai k0rset secara online untuk digunakan ketika berpant4ng anak kedua sekitar tahun 2019 yang lalu. Jelas Irma, dalam temp0h tiga ke empat hari, barangan yang dipesannya itu masih belum tiba di rumah. Berikutan daripada itu, dia cuba menghubungi pihak c0urier untuk bertanyakan tentang barangannya namun temujanji perlu dibuat terlebih dahulu.

Bercerita dengan lebih lanjut, Irma memaklumkan kemungkinan rider c0urier tersebut tidak berjaya menghubunginya untuk penghantaran barang kerana dia sudah menukar nombor telefon. Hal ini membuatkan rider itu membawa pulang bungkusan barangan Irma ke rumah kononnya mahu Iakukan penghantaran pada keesokan harinya.

Namun, rider tersebut terus terlupa dan hanya terjumpa semula parceI itu pada tahun 2021 iaitu ketika dia membersihkan rumah. Dalam kesempatan itu, Irma meminta orang ramai supaya tidak menyaIahkan mana-mana pihak kerana rider courier terb4bit telah memohon maaf atas kelewatannya menghantar barang.

Video:

Menjengah di ruangan k0men, rata-rata netizen mengakui terhibur dengan kisah yang dikongsikan Irma. Malah mereka juga tidak menyangka bahawa barangan tersebut masih ditemukan meskipun sudah hampir 2 tahun. Tidak kurang juga ada di antara mereka memuji kejujuran rider c0urier berkenaan.

PenjeIasan.

Sumber: Irmahrma

Via ohbulan

Be the first to comment on "[VIDEO] Wanita Terkej0t K0rset Yang Dibeli Untuk Berpantang Baru Diterima Lepas 2 Tahun."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*