[VIDEO] TuIar Teman Wanita Tak ‘Makan Puj0k’ Di TikT0k, Ingatkan Kena CuuIik.!

Bukan senang nak dapat teman lelaki atau suami yang ‘terIajak’ r0mantik ya! Lagi-lagi jika merajuuk, ‘c0nfirm’ para wanita mahu dipuj0k mesra dengan penuh keIembutan dari pasangannya.

Tambahan pula jika mendapat pasangan yang manja dan sering inginkan perhatian sepanjang masa, para lelaki haruslah pandai mengawaI situ4si jika bergad0h dengan mereka.

Begitulah yang kita boleh lihat sebuah rakaman video yang tuIar di TikT0k. Rakaman tersebut menunjukkan sepasang kekasih bergad0h di tepi jalan dan kemudian ada sesuatu yang menarik telah terjadi. Lihat video penuh itu di bawah:

Pada mulanya, netizen s@ngka lelaki itu sedang mengheret motor kerana kehabisan minyak. Tetapi rupa-rupanya sedang memuj0k teman wanitanya.

Menerusi perkongsian video daripada @myname_myme, dapat dilihat wanita meraj0k sambil berjalan tanpa menoleh ke lelaki tersebut.

Tan disangka-sangka, lelaki berkenaan akhirnya mengambil tind4kan untuk mengangkat gadiis itu ke atas motor secara p4ksa.

Ketika artikel ini ditulis, video itu telah mendapat lebih 1 juta tontonan dan 29.3 tanda suka di TikTok.

Pengguna TikT0k mula membanjiri ruangan k0men yang merasa terhibur melihat cara lelaki itu menyelesaikan masaIahnya. Malah, ada juga yang berkongsi pengalaman sama mereka.

Sumber wanista

Be the first to comment on "[VIDEO] TuIar Teman Wanita Tak ‘Makan Puj0k’ Di TikT0k, Ingatkan Kena CuuIik.!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*