[VIDEO] Cubaan GADlS TARlK Handbrake Buat Ramai Terhibur, “Ris@u Kadang…”

Bagi mereka yang tidak tahu memandu atau masih lagi tidak mempunyai Iesen memandu, tentunya suk4r untuk belajar dan faham tentang keadaan kereta. Sama seperti situ4si yang diaIami gadis ini apabila cubaannya yang mahu menarik handbr4ke kereta menarik perhatian ramai.

Semuanya gara-gara dia tidak berjaya untuk menariknya malah sempat bertanyakan sama ada setiap kereta ada mempunyai handbr4ke seperti itu. Cubaannya ini turut sama membuatkan netizen berdekah melihatnya sehinggakan video itu meraih lebih setengah juuta tontonan setakat ini.

Di dalam video yang dikongsikan ini, gelagat gadis itu dirakamkan oleh teman lelakinya itu yang sabar melihatnya cuba menarik handbrake kereta itu. Malah turut dapat dilihat, gadis itu suk4r untuk menurunkan handbrake itu seperti biasa dan tidak berjaya melakukannya.

Sehinggakan gadis itu kemudiannya berputuus asa dan menyaIahkan kereta lelaki itu gara-gara mempunyai handbrake yang susah untuk diturunkan. Melihatkan geIagatnya ini, ramai pula netizen yang turut tercuit hati melihatnya.

Di ruangan k0men, netizen turut terhibur mendengar pertanyaan gadis itu tentang handbrake pada setiap kereta. Dalam masa yang sama, ada juga netizen yang siap memberitahu cara yang betul untuk menarik handbrake kepada gadis itu.

Sumber HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] Cubaan GADlS TARlK Handbrake Buat Ramai Terhibur, “Ris@u Kadang…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*